Αγίου Βαλεντίνου με Chilly's: όλα στο κόκκινο!

Περίληψη: Φεύγεις το πρωί από το σπίτι, ετοιμάζεις τον καφέ σου ζεστό-ζεστό και μέσα σε μισή ώρα έχει κρυώσει απογοητευτικά. Τι κάνεις; Έμπρός καλό μου θερμός!

Το παραδεχόμαστε - δηλώνουμε in love με όλα τα θερμός Chilly's. Και όχι άδικα: αν κάτι πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει σε κάθε backpack χειμώνα - καλοκαίρι, αυτό είναι ένα ανθεκτικό θερμός, που κρατάει όλα τα ροφήματα ζεστά ή δροσερά, ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής.

Πάρε το εξής σενάριο: Φεύγεις το πρωί από το σπίτι, ετοιμάζεις τον καφέ σου ζεστό-ζεστό και μέσα σε μισή ώρα έχει κρυώσει απογοητευτικά. Τι κάνεις; Έμπρός καλό μου θερμός – αλλά όχι όποιο κι όποιο! Έχουμε αδυναμία στα κομψά Chilly’s Bottles, που κάνουν θαύματα. Ειδικά αυτή την περίοδο (Βαλεντίνος γαρ) κάνουμε focus στην κατακόκκινη έκδοσή τους. Και χαρίζουμε σε τρεις (3) τυχερούς από ένα μοναδικό κόκκινο θερμός Chilly's 500 ml (συνολικά 3).

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής: 

Πέτρα Νίκου
Ιωάννης Δεβετζόγλου
Μαρία Τριανταφύλλη 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Γιατί αγαπάμε τόσο υα θερμός Chilly’s; Γιατί μπορούν να κρατήσουν τη θερμοκρασία του ροφήματός σου στα ίδια επίπεδα για πάνω 12 ώρες. Αυτό το καταφέρνουν χάρη στα διπλά τοιχώματα κενού, που παρέχουν αξεπέραστη μόνωση στο εσωτερικό του μπουκαλιού! Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας και δεν χρησιμοποιούνται πλαστικά υλικά, όπως BPA.

Μα το πιο σημαντικό είναι ότι με ένα μπουκάλι Chilly’s, η καθημερινότητά σου γίνεται πιο φιλική προς το περιβάλλον, καθώς μειώνεις τη χρήση πλαστικού. Με ένα επαναχρησιμοποιούμενο θερμός δεν θα βασίζεσαι σε πλαστικά μιας χρήσης, όπως τα κλασικά μπουκαλάκια νερού που βρίσκουμε παντού. Ακόμα και backpack να μην έχεις, μπορείς να βάλεις τα μπουκάλια Chilly’s σε κάθε τσάντα άφοβα. Ο αεροστεγής σχεδιασμός τους με το στεγανό καπάκι εγγυώνται ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές!

Βρες τα στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr