Αποχαιρετάμε το 2021 παρέα με το… Netflix!

Περίληψη: Το Netflix βάζει ένα εντυπωσιακό τέλος στο 2021 με πολλές, ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες!

Πόσο πολύ ανυπομονείς να τελειώσει ο Δεκέμβριος και να δώσεις ένα happy end στο 2021; Ετοίμασε λοιπόν τη λίστα με τις ταινίες και τις σειρές του Netflix, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου, άνοιξε την τηλεόραση σου ή πάρε αγκαλιά το laptop, το tablet ή το κινητό σου - όπως βολεύεται ο καθένας! 😉 - και το πιο χαλαρωτικό φινάλε… ξεκινάει!

Σειρές

Στις 15 Δεκεμβρίου ξεκινάνε οι νέες κυκλοφορίες του Netflix με τη σειρά «Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe» όπου η Καγιετάνα προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρώην της άλλα τελικά δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλει. Δύο μέρες αργότερα έρχεται η δεύτερη σεζόν της επικής σειράς φαντασίας «The Witcher» και στις 19 Δεκεμβρίου η σειρά «What Happened in Oslo» με μια ιστορία θρίλερ, με φόντο τη χρονιά 1993. Στις 20 του μήνα αναμένουμε τη σειρά «Elite Short Stories: Samuel Omar»  με τον Σαμουέλ να κινδυνεύει με έξωση από το πατρικό του, αλλά ο Όμαρ να τον «σώζει» με μια δελεαστική ιδέα ώστε να βρουν χρήματα. Αν ψάχνεις μια σειρά γεμάτη πλάκα, μόδα αλλά και λάθη στις 22 Δεκεμβρίου μείνε συντονισμένος για τη δεύτερη σεζόν της «Emily in Paris» ενώ όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα μπορείς να απολαύσεις στις 23 Δεκεμβρίου τη σειρά «Elite Short Stories: Patrick» με τον Πάτρικ να ταξιδεύει σε ένα σπιτάκι στο δάσος για τα Χριστούγεννα.

Video Duration
2:50

Τρεις μέρες μένουν για να τελειώσει το… έτος και άλλες 5 νέες κυκλοφορίες σειρών στο Netflix! Στις 29 Δεκεμβρίου έρχεται μια σειρά του… παραλόγου, η «Anxious People», με έναν παρ’ ολίγον ληστή να κλειδώνεται σε ένα σπίτι μαζί με έναν μεσίτη, δύο εθισμένους στο IKEA, μια έγκυο, έναν δισεκατομμυριούχο με τάσεις αυτοκτονίας κι ένα κουνέλι - σαν ανέκδοτο ακούγεται η περιγραφή! - και στις 30 Δεκεμβρίου η σειρά «Kitz» με θέμα την εκδίκηση. Τέλος, κλείνουμε τη χρονιά με 3 νέες κυκλοφορίες, την έκτη σεζόν του «Queer Eye», τη σειρά μυστηρίου «Stay Close» και την τέταρτη σεζόν του «Cobra Kai».

Ταινίες

Γέμισες τη λίστα σου ήδη; Περίμενε γιατί στο δεύτερο μισό του Δεκέμβρη έρχονται 7 νέες ταινίες που πρέπει να χωρέσεις στο πρόγραμμά σου! Ξεκινάμε 15 Δεκεμβρίου με την ταινία «The Hand of God» που μας γυρίζει στο ’80 στη Νάπολη και στις 16 Δεκεμβρίου με την ταινία «A California Christmas: City Lights». Στις 24 Δεκεμβρίου το Netflix κυκλοφορούν οι ταινίες «Vicky and Her Mystery» που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, «Don’t Look Up» όπου δύο αστρονόμοι ενημερώνουν τον κόσμο για έναν κομήτη που κινείται προς τη γη και τέλος η ρομαντική Χριστουγεννιάτικη κωμωδία «1000 Miles from Christmas».

Video Duration
2:46

Στις 30 Δεκεμβρίου στην streaming πλατφόρμα θα δεις την ταινία «Hilda and the Mountain King» και last but not least στις 31 Δεκεμβρίου αναμένουμε την «Seal Team» με μια ατρόμητη φώκια να οργανώνει μια ομάδα από αουτσάιντερ για να διεκδικήσουν τη θάλασσα από τους αμείλικτους καρχαρίες.

Ντοκιμαντέρ

Για τις τελευταίες ημέρες του έτους θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα από 3 ντοκιμαντέρ. Αρχικά στις 16 Δεκεμβρίου το «Puff: Wonders of the Reef» με ένα μικρό μπαλονόψαρο που ταξιδεύει ανάμεσα από φανταστικά πλάσματα, στις 25 Δεκεμβρίου το ντοκιμαντέρ «Stories of a Generation – with Pope Francis» όπου ο Πάπας Φραγκίσκος μαζί με άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο 70 ετών και άνω μοιράζονται ιστορίες τους με νεαρούς σκηνοθέτες και τέλος στις 29 Δεκεμβρίου ξεκινάει ένας νέος κύκλος ντοκιμαντέρ «Crime Scene: The Times Square Killer» και παρουσιάζει πώς σύγχρονα εγκλήματα μας μεταφέρουν με ανατριχιαστικό τρόπο σε στοιχειωμένες ιστορικές τοποθεσίες.

Παιδικά

Για τους μικρούς μας φίλους το περιεχόμενο στο Netflix μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου θα είναι λίγο πιο περιορισμένο. Πιο συγκεκριμένα στις 17 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί η έκτη και τελευταία σεζόν «Fast & Furious Spy Racers» και στις 28 Δεκεμβρίου το «Word Party Presents: Math!» όπου θα λύνουν προβλήματα με τη βοήθεια των μαθηματικών και του τραγουδιού.

Αυτό ήταν λοιπόν! Κάπως έτσι, με πολλές νέες και ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες, κλείνει το Netflix τη σεζόν. Ραντεβού το 2022 στο Public Blog για ακόμα περισσότερο περιεχόμενο για την αγαπημένη μας streaming πλατφόρμα!