Απόκριες ξανά: Διαλέγουμε στολές με φαντασία και κέφι!

Περίληψη: Όπως και να έχεις φανταστεί τη φετινή σου μεταμφίεση, το Public Marketplace θα σε καλύψει απόλυτα! Σου έχουμε τέλεια νέα και τέλειες στολές!

Μας ήρθε πάλι το καρναβάλι! Που σημαίνει ότι το τριώδιο άνοιξε, τα πρώτα μασκέ πάρτυ έχουν αρχίσει να στήνονται και οι αποκριάτικες παρελάσεις ετοιμάζονται πυρετωδώς! Εσύ; Έχεις σκεφτεί τη φετινή σου στολή; Θα επιλέξεις κάτι «safe» και ολοκληρωμένο ή θα αυτοσχεδιάσεις με αξεσουάρ; Όπως και να το έχεις φανταστεί, το Public έχει ό,τι χρειάζεσαι για να το κάνεις πραγματικότητα και να ζήσεις στο φουλ τις φετινές Απόκριες!

Και όταν λέμε ό,τι και να έχεις φανταστεί, το εννοούμε! Θέλεις μια στολή πολύ αστεία, τρομακτική, sexy ή πρωτότυπη; Ή μήπως μια στολή εμπνευσμένη από την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία; Ίσως, από την άλλη, φέτος να τολμήσεις και να ενσαρκώσεις τον/την αγαπημένο/η σου pop star! Όχι, δεν είναι ιδέες που βγάλαμε από το μυαλό μας, είναι μερικές μόνο από τις στολές ενηλίκων που θα βρεις στο Public. Είναι τόσες πολλές, που πάμε στοίχημα ότι δεν θα ξέρεις ποια να διαλέξεις! Κι αν έχεις κάποια ρούχα για να φτιάξεις τη στολή σου, αλλά σου λείπουν τα αξεσουάρ, μη σκας και ρίξε μια ματιά εδώ!

Αν έχεις ήδη ενθουσιαστεί εσύ με τις Απόκριες, σκέψου τι έχουν κάνει οι μπόμπιρες και μόνο στην ιδέα της μεταμφίεσης, του γέλιου και του παιχνιδιού! Όποιος κι αν είναι ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει και η αντίστοιχη παιδική στολή για να «ντυθεί» και να του μοιάσει! Κι αν μιλάμε για πολύ μικρά παιδάκια -και αυτές είναι από τις πρώτες τους Απόκριες- βρες τη βρεφική στολή την οποία θα βλέπει μεγαλώνοντας στις φωτογραφίες και θα καμαρώνει (ή θα γελάει!).

Αν πάλι για σένα Απόκριες σημαίνουν δημιουργία και face painting... είναι η στιγμή που θα δημιουργήσεις και να πιάσεις τα πινέλα! Τα είδη face painting είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις και θα βγάλουν στην επιφάνεια τον make up artist που κρύβεις μέσα σου! Ψάξε στο youtube «face painting tutorial» και δοκίμασε τις δυνατότητες σου.