Apple TV+: Αποκλειστική συνεργασία με τον οσκαρικό Alfonso Cuarón

Περίληψη: Μια ακόμα μεγάλη συμφωνία έκλεισε η Apple, καθώς εξασφάλισε αποκλειστική συνεργασία με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη!

Η καριέρα του Alfonso Cuarón είναι συνδεδεμένη κυρίως με τον κινηματογράφο και μεγάλες παραγωγές όπως το Children of Men, το Roma και το Gravity. To τελευταίο του χάρισε το πρώτο του Όσκαρ σκηνοθεσίας το 2014. Τώρα, όμως, ετοιμάζεται για την μεγάλη στροφή στην καριέρα του, καθώς το επόμενο βήμα θα γίνει στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στην streaming υπηρεσία Apple TV+.

Ο μεξικανός σκηνοθέτης φέρεται να ήρθε σε πολυετή συμφωνία με την Apple, η οποία θα έχει διάρκεια πέντε ετών. Η συμφωνία είναι αποκλειστική, που σημαίνει πως ό,τι προέλθει από αυτή, θα προβάλλεται μόνο στο Apple TV+. Με βάση όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, ο Cuarón θα παράγει τηλεοπτικό περιεχόμενο για την υπηρεσία της Apple μέσω της εταιρίας παραγωγής του Esperanto Filmoj. Δεν ξέρουμε αν αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν μόνο τηλεοπτικές σειρές ή αν ο Alfonso Cuarón θα ηγηθεί της παραγωγής ταινιών επίσης.

Αυτή είναι μια ακόμα σημαντική συμφωνία για την Apple, η οποία μοιάζει διατεθιμένη να ξοδέψει όσα χρήματα χρειαστεί για να μετατρέψει το Apple TV+ σε sucess story. Η πιο πρόσφατη εκτίμηση ήθελε την Apple να έχει ξοδέψει 6 δισεκατομμύρια δολάρια στο Apple TV+. Ο Alfonso Cuarón είναι το νεότερο όνομα σε μια μακρά λίστα ηχηρών ονομάτων, που έχουν ήδη συνάψει συμφωνίες – αποκλειστικές και μη – με την Apple για παραγωγή περιεχομένου για το Apple TV+.

Άλλα μεγάλα ονόματα που θα δούμε στο TV+ είναι ο Justin Lin, o Steven Spielberg, η Oprah Winfrey και διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Steve Carell, η Jennifer Anniston και πολλοί ακόμα. Η νέα streaming πλατφόρμα της Apple κάνει πρεμιέρα την 1η  Νοεμβρίου με ένα κατάλογο 14 σειρών, ο οποίος όλο και θα μεγαλώνει. Η Apple, στην προσπάθειά της να καθιερώσει την νέα της υπηρεσία, δίνει έναν χρόνο δωρεάν Apple TV+ με την αγορά νέου iPhone, iPad, Apple TV, MacBook ή iMac. Η εφαρμογή του TV+ θα είναι επίσης διαθέσιμη και σε Samsung, Sony και LG smart τηλεοράσεις, οπότε κάθε οθόνη σου θα μπορεί να stream-άρει το Apple TV+.