Αύγουστος στο Netflix / Έρχονται σειρές και ταινίες που θα αγαπήσουμε!

Περίληψη: Με πολλή ζέστη και πολύ Netflix ξεκινά ο Αύγουστος! Ας δούμε όλες τις πρεμιέρες της streaming πλατφόρμας για το πρώτο μισό του μήνα.

Ας καλωσορίσουμε τον Αύγουστο με τις νέες κυκλοφορίες του Netflix. Τώρα που οι μέρες είναι πολύ ζεστές, πρέπει όλοι να προσέχουμε την υγεία μας, να παραμένουμε σε δροσερούς χώρους και να πίνουμε πολλά νερά. Είναι καλό να αποφύγουμε τις εξόδους, αν δεν είναι απαραίτητες. Και τι καλύτερο από το να συνδυάσουμε τη χαλάρωση στο σπίτι μας, υπό τη δροσιά του air-condition, με την προβολή ταινιών και σειρών στο Netflix;

Ας δούμε αναλυτικά όλες τις νέες κυκλοφορίες για το πρώτο μισό του Αυγούστου. Θα εκπλαγείτε από τις αμέτρητες επιλογές που έχεις.

Σειρές του Netflix

Στις 04/08 κάνει την εμφάνισή της η 2η σεζόν του Control Z, όπου η Σοφία προσπαθεί να ανακαλύψει τον χάκερ που αποκαλύπτει τα μυστικά μαθητών σε ολόκληρο το σχολείο. Μετά από 2 μέρες, στις 06/08 θα ξεκινήσει η νέα σειρά HIT & RUN, όπου ένας άντρας, ψάχνοντας την αλήθεια για το θάνατο της γυναίκας του, εμπλέκεται σε έναν κόσμο ίντριγκας και μυστικών. Οι κυκλοφορίες συνεχίζονται δυναμικά στις 13/08 με 4 σειρές. Το Brand New Cherry Flavor, με μία σκηνοθέτη να χάνεται στον κόσμο του σεξ, της μαγείας και της εκδίκησης, τη δεκαετία του ’90, το Χαμένος για Πάντα, με έναν άντρα να εμπλέκεται σε ένα μυστήριο όταν εξαφανίζεται η φίλη του και το Η Βασιλεία του, με έναν αμφιλεγόμενο ιερέα να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Αργεντινής, μετά τη δολοφονία ενός συνυποψήφιού του. Παράλληλα με αυτές τις νέες σειρές, θα κυκλοφορήσει και η δεύτερη σεζόν της Βαλέρια, όπου 4 φίλες στηρίζουν η μία την άλλη, εν μέσω δημιουργικής και συζυγικής κρίσης.

Video Duration
1:46

Πρωτότυπες ταινίες του Netflix

Μία νέα ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 06/08 σε αυτήν την παγκόσμια πλατφόρμα και αυτή είναι το Σμήνος. Σε αυτή την ταινία διαδραματίζεται η ιστορία μίας ανύπαντρης μητέρας η οποία εκτρέφει ακρίδες ως υπερτροφή, αλλά δυσκολεύεται στην αναπαραγωγή τους. Ώσπου.. διαπιστώνει ότι τους αρέσει το αίμα. Δύο ακόμα ταινίες που πρόκειται να ανέβουν τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου είναι το Φίλα Με 3 και το Μπέκετ. Η πρώτη προβολή αυτών τους θα είναι στις 11/08 και 13/08 αντίστοιχα. Στην πρώτη ταινία, η Ελ σχεδιάζει την απόλυτη λίστα επιθυμιών της, αποφασισμένη να χαρεί το τελευταίο καλοκαίρι πριν το πανεπιστήμιο, ενώ στη δεύτερη, ο Μπέκετ βρίσκεται στο επίκεντρο μίας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας και ενός ανθρωποκυνηγητού, μετά από ένα τραγικό τροχαίο που συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Και σε αυτήν την κατηγορία, το πρώτο μισό του Αυγούστου επιφυλάσσει πολλές νέες κυκλοφορίες, με τις περισσότερες να κάνουν την εμφάνισή τους στις 03/08. Πιο αναλυτικά, εκείνη την ημέρα θα δούμε τη νέα σειρά UFO: Άκρως Απόρρητα Σχέδια στο Φως, όπου η ύπαρξη των ΑΤΙΑ κρίνεται βέβαιη για πολλούς ανθρώπους και την ταινία Pray Away: Προσευχή για Αλλαγή, με τους επιζήσαντες και πρώην ηγέτες του κινήματος αλλαγής, να μιλούν για τη ζημιά που προκλήθηκε στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Τέλος, την ίδια ημέρα θα δούμε και το Shiny Flakes: Ο Έφηβος Ναρκοβαρόνος, όπου ο Μαξ Σ. αφηγείται στον κόσμο πως δημιούργησε μία αυτοκρατορία ναρκωτικών από το εφηβικό του δωμάτιο. Στις 04/08 θα κυκλοφορήσει το Οι Καουμπόηδες της Κοκαΐνης: Οι Βασιλιάδες του Μαϊάμι, όπου 2 παιδικοί φίλοι παρατούν το σχολείο και γίνονται οι πιο ισχυροί βασιλιάδες ναρκωτικών στο Μαϊάμι. Τέλος, τα ντοκιμαντέρ για το πρώτο μισό του Αυγούστου κλείνουν με τη σειρά Άγνωστες Πτυχές, όπου παρουσιάζονται επικές ιστορίες από τον κόσμο των σπορ.

Video Duration
2:32

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

Μπορεί να μην κυκλοφορήσουν πολλές ταινίες και σειρές το πρώτο μισό του Αυγούστου, όμως αυτές που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα καθηλώσουν σίγουρα το παιδικό κοινό. Πάρτε ποπ-κορν και ετοιμαστείτε γιατί στις 06/08 έρχεται το Vivo, με ένα κινκαντζού να ταξιδεύει από την Αβάνα στο Μαϊάμι, για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να παραδώσει ένα τραγούδι αγάπης για ένα φίλο, Στις 10/08 έρχεται η 2η σεζόν από το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι, με την Γκάμπι και τις φίλες της να υπόσχονται και άλλες γουργουριστές περιπέτειες, καθώς βρίσκουν νέους τρόπους να μαθαίνουν και να δημιουργούν σε έναν μαγικό κόσμο. Κρατήστε όμως και μερικά ποπ-κορν για τις 13/08 και την 5η σεζόν των Μαχητών των Δρόμων: Σπιντάτοι Κατάσκοποι: Νότιος Ειρηνικός. Εδώ, οι Σπιντάτοι Κατάσκοποι ταξιδεύουν στον Νότιο Ειρηνικό για να σώσουν τον Τόνι, όταν τον πιάνουν οι Ρώσοι έμποροι όπλων.

Reality Shows

Και κάπως έτσι φτάσαμε στα Reality Shows, με πρώτο να κάνει το ντεμπούτο του στις 04/08, το Στην Κουζίνα με την Πάρις, η οποία δίνει την δική της προσωπική νότα σε κάθε πιάτο. Την ίδια ημέρα θα δούμε και την 3η σεζόν του Car Masters: Rust to Riches, με τον Μαρκ να εξελίσσει την επιχειρηματική στρατηγική του, προσελκύοντας πελάτες με μεγάλες ιδέες και πολλά χρήματα. Τέλος στις 11/08, θα κυκλοφορήσει το Bake Squad, όπου έμπειροι ζαχαροπλάστες απογειώνουν τα γλυκά με νέες ιδέες και επικές εκτελέσεις! Ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει πελάτες που αναζητούν ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες;

Δείτε επίσης

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 ταινίες και μία σειρά, ήδη από τις δύο πρώτες μέρες του Αυγούστου. Την πρώτη ημέρα του Αυγούστου κυκλοφόρησαν τα Αφεντικά για Σκότωμα 2 και το The Shawshank Redemption, ενώ τη δεύτερη μέρα του Αυγούστου κυκλοφόρησε η 5η σεζόν του Rick and Morty

Μείνε συντονισμένος για να μαθαίνεις πρώτος ό,τι νέο κυκλοφορεί στο Netflix, μέσα από το Public Blog!