Αυτές είναι οι 10 πιο επιτυχημένες original σειρές του Netflix

Περίληψη: Ποιές είναι οι 10 πιο επιτυχημένες σειρές που έχει δημιουργήσει ποτέ το Netflix; Παρακάτω σου έχουμε την απάντηση!

Το Netflix έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας αφού πλέον ξέρουμε ότι αν δεν δούμε τουλάχιστον ένα επεισοδιάκι την ημέρα κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Αγαπημένες ταινίες, σειρές, tv shows κτλ. βρίσκονται στην διασημότερη streaming πλατφόρμα και ο κατάλογος δεν τελειώνει ποτέ… Με το original περιεχόμενο του Netflix, δηλαδή εξ ολοκλήρου δικές του παραγωγές, δεν θα αναρωτηθείς ούτε μια στιγμή για το τι έχει μείνει να δεις με το οποίο συγχρόνως δεν θα χάσεις και τον χρόνο σου.

Η πλατφόρμα πρόσφατα δημοσίευσε μια λίστα με τις 10 πιο δημοφιλείς σειρές της, ταξινομημένες με βάση τις ώρες που τις παρακολούθησε ο κόσμος από τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας τους και ανά σεζόν. Πάμε λοιπόν να δούμε τις original σειρές του Netflix με τη μεγαλύτερη επιτυχία τις οποίες αν δεν έχεις ήδη δει, πρέπει οπωσδήποτε να τις βάλεις στη λίστα σου για να έχεις και εσύ τη δική σου άποψη! Ψήθηκες;

Video Duration
2:59


1. Bridgerton | Σεζόν 1

Το σενάριο της σειράς βασίζεται στην αληθινή ιστορία της βασίλισσας Charlotte. Η σειρά βρήκε πολλούς οπαδούς αλλά δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια για την «ξύλινη» ερμηνεία των πρωταγωνιστών και την σκηνή βιασμού που για πολλούς δεν αναγνωρίστηκε όπως έπρεπε.

2. Money Heist | Σεζόν 4

Ή αλλιώς η γνωστή σε όλους μας σειρά La casa de papel. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει ξανά στην πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν της γνωστής σειράς του Netflix. Ο Professor κάτι νέο σκαρφίζεται και οι νέοι μπελάδες είναι αναπόφευκτοι!

3. Stranger Things | Σεζόν 3

Ο τρίτος κύκλος μιας σειράς που όλοι έχουν ακούσει. Ανάμεικτα συναισθήματα για τους θεατές και μια πλοκή που εξελίσσεται στο πέρασμα των επεισοδίων.

4. The Witcher | Σεζόν 1

Μάχες, παιχνίδια με τον χρόνο, τέρατα και μια σειρά ότι πρέπει για τους fans του παιχνιδιού. Η πρώτη σεζόν στηρίζεται σε 3 διαφορετικά timelines και το βασικό που πρέπει να παρατηρήσει κανείς είναι ότι τα χρόνια περνάνε χωρίς οι πρωταγωνιστές να γερνάνε.

5. 13 Reasons Why | Σεζόν 2

Η σειρά που έχει δημιουργήσει συζήτηση για την εφηβική παρενόχληση και το bullying. Η δεύτερη σεζόν συνεχίζει με την ίδια λογική όπως η πρώτη ακουμπώντας, αλλά επιφανειακά, κοινωνικά ζητήματα και έτσι συνεχίζει μια πετυχημένη συνταγή μιας πολύ καλής πρώτης σεζόν.

Video Duration
2:36


6. 13 Reasons Why | Σεζόν 1

Αφού μιλήσαμε για το πόσο καλά συνεχίστηκε η δεύτερη σεζόν της σειράς ας πούμε και πόσο καθηλωτική υπήρξε η πρώτη σεζόν. Μια ιστορία που προσεγγίσει δύσκολες και ευαίσθητες θεματικές και κρατάει το σασπένς σε όλης της τη διάρκεια.

7. You | Σεζόν 2

Η original σειρά του Netflix που έχει αναδειχθεί σε ένα δημοφιλές θέμα συζήτησης. Καινούργια ερωτικά ενδιαφέροντα, επιστροφές παλιών γνώριμων προσώπων και κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν. Με λίγα λόγια τη δεύτερη σεζόν του You πρέπει να την δεις!

8. Stranger Things | Σεζόν 2

Ένας απολαυστικός 2ος κύκλος με πολλά στοιχεία που παραμένουν από το παρελθόν. Το πλούσιο και αγωνιώδες περιεχόμενο της δεύτερης σεζόν σε δικαιώνει για την επιλογή σου!

9. Money Heist | Σεζόν 3

La casa de papel σεζόν 3 και η ιστορία συνεχίζεται για την ισπανική σειρά που έχει φέρει τα πάνω κάτω! Ένας νέος στόχος για την ομάδα του καθηγητή και η αντίσταση δεν σταματάει εδώ.

10. Ginny & Georgia | Σεζόν 1

Μια εξαιρετική επιλογή αμερικανικής κωμωδίας βρίσκεται στην 10η θέση του top-10 των πιο δημοφιλών original σειρών του Netflix. Μιλάμε για την σειρά Ginny & Georgia όπου όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται και οι περιπέτειες των κοριτσιών παίρνουν μοναδική τροπή.

Αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη δεκάδα original σειρών του Netflix σύμφωνα με τις ώρες που τις παρακολούθησε ο κόσμος. Μήπως τώρα που έμαθες ποιες είναι, έχεις την περιέργεια να τις δεις και εσύ; Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μαθαίνεις τα νέα των σειρών που…έχεις φάει κόλλημα!