Ban.do / Tα ταξίδια σου αποκτούν άλλον αέρα!

Περίληψη: Φτιάχνεις βαλίτσα και σκέφτεσαι πώς θα οργανωθείς; Με τα είδη travel της ban.do τα ταξίδια σου αποκτούν… στυλάτο και οργανωμένο αέρα!

Αν ένας από τους φετινούς σου στόχους είναι να ταξιδέψεις όσο γίνεται περισσότερο, η Ban.do είναι εδώ, για να το κάνεις με απόλυτη οργάνωση και στυλ! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να οργανώσεις -εκτός από το ίδιο το ταξίδι φυσικά- είναι η βαλίτσα. Καλλυντικά και μικροαντικείμενα μπορούν να τακτοποιηθούν πανεύκολα με ένα από τα πρακτικά νεσεσέρ Ban.do. Το πακέτο Weekend Are Forever, για παράδειγμα, περιλαμβάνει 2 τεμάχια, οπότε δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα «χύμα» στη βαλίτσα. Σε φλοράλ σχέδια έχεις επίσης και την επιλογή του νεσεσέρ Flower Shop. Ή μήπως προτιμάς κάτι σε πιο... blocky σχεδιασμό; Τότε ρίξε μια ματιά στο νεσεσέρ Block Party.

Τι άλλο χρειάζεσαι για το ταξίδι; Αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο, τότε μια μάσκα ύπνου θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς ήσυχος, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου. Από σχέδια έχουμε τώρα τις επιλογές της πιο girly μάσκας «Am I Dreaming?» σε ροζ χρώμα, ή της μάσκας Happy Place σε γαλάζιο. Προσοχή μόνο μη την ξεχάσεις στο σπίτι φεύγοντας! Γι’ αυτό, πριν φύγεις, ετοίμασε μια λίστα με τα απαραίτητα και ένα βασικό πλάνο για το πώς θα περάσεις τις ημέρες σου στο ταξίδι. Σε αυτό θα σε βοηθήσει το Planner Best Time.

Από την άλλη, όταν γυρίσεις και θα μελαγχολείς το ταξίδι που μόλις τελείωσε, το Planner BAN.DO Wellness Take Care θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς ξανά στους στόχους της καθημερινότητας. Απαραίτητο «καύσιμο» για ομαλή επιστροφή στο γραφείο είναι και ο καφές. Απόλαυσέ τον στην κεραμική κούπα Me Myself And Coffee ή κάνε δώρο στον εαυτό σου την πολύχρωμη κούπα The Day Drinkers.

Τα αγαπημένα σου ροφήματα μπορείς να τα ετοιμάσεις και από το σπίτι. Αν έχεις την κούπα-θερμός Hot Stuff Have The Best Time τότε ό,τι και να ετοιμάσεις θα διατηρηθεί στη θερμοκρασία που το θέλεις. Μη ξεχνάς επίσης να ενυδατώνεσαι μέσα στην ημέρα! Άσε επάνω στο γραφείο σου το μπουκάλι Drinking Enough Water, για θα σου υπενθυμίζει να πίνεις αρκετό νερό. Με ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλ θα μειώσεις και την κατανάλωση πλαστικού από τη ζωή σου, κάνοντας έτσι πιο οικολογική την καθημερινότητά σου. Καν’ το και αυτό με στυλ με το μπουκάλι Glitter Bomb Confetti, το οποίο ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο βάλεις δίπλα του.

Βρες ακόμα περισσότερες επιλογές Ban.do στα καταστήματα Public ή στο public.gr και δώσε νέο στυλ στα ταξίδια αλλά και την καθημερινότητά σου!