Beach ready: Προετοιμάσου σωστά για να την απολαύσεις στο φουλ!

Περίληψη: Πετσέτα τσεκ. Αντηλιακό τσεκ. Καπέλο τσεκ... Μήπως κάτι ξεχνάς; Σε αυτό το άρθρο θα βρεις όλα τα απαραίτητα της παραλίας για να πας έτοιμος... level 100!

Ακούς το κύμα, ακόμη και στο γραφείο; Νιώθεις τη θάλασσα να σε καλεί και μέσα στο σπίτι; Περπατάς στον δρόμο, αλλά τα μαλλιά σου ανεμίζουν από το μελτέμι; Ναι, όλα αυτά είναι δείγματα σοβαρής παραλιοστέρησης, και η θεραπεία είναι μία: να πας στην κοντινότερη παραλία πάραυτα! Πήγαινε γρήγορα, αλλά στον δρόμο κάνε μια μικρή παράκαμψη από τα Public, για να πάρεις τα απαραίτητα αξεσουάρ και να είσαι προετοιμασμένος για πολύωρη… θεραπεία! Ευτυχώς για 'σένα, η κατάσταση είναι αναστρέψιμη με #vitaminsea και εμείς έχουμε ό,τι χρειάζεσαι για να επανέλθεις πλήρως! Τι χρειάζεσαι; Για να δούμε, για να δούμε…

Σκιά, το ήμισυ του παντός!

Όλοι γνωρίζουμε τις κακές συνέπειες του ήλιου, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Η σκιά είναι επιβεβλημένη, και όχι μόνο για τη δροσιά. Επιβάλλεται να έχεις μαζί σου μια ομπρέλα ή ένα σκίαστρο παραλίας, ώστε να έχεις τον δικό σου προστατευμένο χώρο. Εμείς διαλέξαμε την Campo Verde για το design της και το λεπτό της προφίλ, αλλά και επειδή είναι κατασκευασμένη από μεταλλιζέ ύφασμα και κόβει και τις υπέρυθρες ακτίνες που μεταφέρουν ζέστη, ενώ αντέχει και σε ανέμους μεγάλης έντασης.

beach-essentials-02

Το νησί σου στην θάλασσα της καυτής άμμου

Προφανώς μιλάμε για την ψάθα, για να μπορείς να κάθεσαι όσες ώρες θέλεις στην παραλία. Η ψάθα είναι το βασικό αξεσουάρ των λουόμενων εδώ και δεκαετίες και πραγματικά… δεν χρειάζεται κανένα επιχείρημα. Αλλά έχουμε! Διάλεξε την ψάθα που διώχνει την άμμο, επειδή… διώχνει την άμμο! Επίσης διαθέτει και μεταλλικά κρικάκια στις γωνίες για να τη στηρίζεις και να μην την παίρνει ο αέρας!

Τυλίξου με μια πετσέτα θαλάσσης

Ακόμη ένα must για την παραλία. Η πετσέτα θαλάσσης δεν είναι για να κάθεσαι πάνω της, γι' αυτό υπάρχει η ψάθα, αλλά για να σκουπίζεσαι και για να την απλώνεις πάνω σε ξαπλώστρες! Σαφώς θέλεις κάτι με χρώμα και με prints που καθρεφτίζουν την προσωπικότητά σου. Εμείς διαλέξαμε την στρογγυλή πετσέτα – καρπούζι. Γιατί; Θέλει και ρώτημα; Καρπούζι, αφού!

beach-essentials-01

Φου… φου… φου…σκωτά!

Μπορείς να φανταστείς παραλία χωρίς φουσκωτό στρώμα ή σαμπρέλα; Ε, μα! Εννοείται πως θα πας παραλία και θα πάρεις ένα φουσκωτό ντόνατ, ένα φλαμίνγκο, έστω ένα απλό στρώμα βρε παιδί μου! Εκτός του ότι κάνει το κολύμπι πολύ πιο εύκολο, το κάνει και πιο διασκεδαστικό! Εμείς διαλέξαμε φουσκωτό στρώμα σε σχήμα surf board γιατί μπορεί να μη μεγαλώσαμε στο Maui, αλλά ένα Baywatch Hawaii το βλέπαμε! Και μια φουσκωτή αιώρα θαλάσσης γιατί έχει πλάκα.

Λιάσου στην παραλία... αναπαυτικά

Δεν ξέρουμε πώς τα πας εσύ στην αμμουδιά, αλλά εμείς εδώ έχουμε θέμα! Καλή η ξάπλα στην ψάθα, αλλά αν θες να καθίσεις, σύντομα θα καταλάβεις πως είναι άβολο. Εδώ έρχεται το καρεκλάκι και η ξαπλώστρα παραλίας για να καθίσεις σαν άνθρωπος χωρίς να πιαστείς και χωρίς να κάνεις κοιλιακούς και τρικέφαλους. Εμείς έχουμε λοκάρει στο καρεκλάκι παραλίας από αλουμίνιο, μικρό και βολικό για να κάτσεις, αλλά και την ξαπλώστρα με σκίαστρο για να αράξεις και να απολαύσεις το πλίτσι-πλίτσι.

beach-essentials-04

Νερόοοοοοοοοο…

Δεν πιστεύουμε πως υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει περάσει το μαρτύριο του νερού στην παραλία. Να διψάς και να μην έχεις νερό, είτε καθόλου, είτε σε νορμάλ θερμοκρασία και όχι στο τσακ πριν βράσει! Πάμε να δούμε θερμός για αρχή. Το θερμός χρειάζεται για να κρατήσει το νερό σου σε γήινη θερμοκρασία, ακόμη και στην αμμουδιά, για να έχεις κάτι να πιείς. Εμείς διαλέξαμε το Coolbee Purple γιατί είναι κορυφαία η κατασκευή και αυτό το μωβ χρώμα είναι απλά τέλειο. Μπορεί να θέλεις περισσότερα παγωμένα πράγματα, όμως, επομένως δες τα φορητά ηλεκτρικά ψυγεία που θα κρατήσουν τα πράγματα παγωμένα στο αυτοκίνητο, και θα τα έχεις στη σωστή θερμοκρασία και στην παραλία! Εμείς διαλέξαμε ένα First Austria 24 λίτρων γιατί παίρνει ρεύμα και από πρίζα αλλά και από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. ;)

Let the games begin!

Παιχνίδια στην θάλασσα, γιατί δεν γίνεται αλλιώς! Ok, το ξέρουμε πως σε όλους το μυαλό πάει στις ρακέτες και οι μισοί τις λατρεύουν και οι άλλοι μισοί δεν τις μπορούν. Συνιστούμε ψυχραιμία και σύνεση, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη συνομοταξία. Αλλά εκτός από ρακέτες, υπάρχουν πολλά άλλα παιχνίδια, όπως το κλασικό τόπι (πειρατήηηηη!) για την παραλία, κουβαδάκια, νεροπίστολα, αλλά και επιτραπέζια παραλίας για ατελείωτο παιχνίδι. Τι διαλέξαμε εμείς; Μα… άηχες ρακέτες παραλίας για να μην ενοχλείς, και βέβαια… φουσκωτό τόπι (πειρατήηηηη!) για να παίζεις και μέσα στο νερό!

beach-essentials-05

Βουτιά στο καλοκαίρι με Public!

Εννοείται πως στα Public θα βρεις ό,τι μπορείς να φανταστείς για την παραλία και τη θάλασσα! Εκτός από τα βασικά, έχουμε… τα πάντα! Μπες στο Public.gr και ψάξε για να βρεις όλα όσα θέλεις, αλλά και όλα όσα δεν είχες φανταστεί πως θα ήθελες! Καλές βουτιές και καλή… θαλασσοθεραπεία!