Black Friday 2023: Οδηγός επιβίωσης για προϊόντα ψυχαγωγίας

Περίληψη: Black Friday και ψυχαγωγία πάνε μαζί! Η Black Friday 2023 πλησιάζει και οι προσφορές άρχισαν! Μάθε πώς θα πετύχεις τα καλύτερα deals σε προϊόντα ψυχαγωγίας.

Back Friday 2023 τον Οκτώβριο; Περίπου, αφού ξεκινήσαμε ήδη τις προσφορές! Δεν χρειάζεται να περιμένεις την Black Friday 2023 για να βγεις στο… κυνήγι εκπτώσεων λοιπόν! Για προϊόντα ψυχαγωγίας μπορείς από τώρα να βρεις pre Black Friday deals! Πάντως, και πριν τη Black Friday, και κατά τη διάρκεια αλλά και μετά (😉), για να πετύχεις τις καλύτερες Black Friday προσφορές πρέπει να έχεις πλάνο! Τι κάναμε λοιπόν για να σε βοηθήσουμε; Ετοιμάσαμε έναν οδηγό επιβίωσης για προϊόντα ψυχαγωγίας, για να τον εκμεταλλευτείς είτε από σήμερα είτε όταν θα φτάσουμε στην τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Black Friday 2023 – Tips για κάθε αγορά

Πριν ξεκινήσεις να ψάχνεις τις προσφορές στα Public, ξεκίνα φτιάχνοντας μία λίστα με όσα θες να αποκτήσεις. Ο κανόνας ισχύει για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, από τεχνολογία μέχρι μικροσυσκευές και μεγάλες οικιακές συσκευές. Μην σημειώσεις όμως κάτι συγκεκριμένο, αλλά τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν. Αν ψάχνεις καινούργια τηλεόραση, για παράδειγμα, τότε σημείωσε ίντσες, ανάλυση και τα specs που χρειάζεσαι. Έτσι θα έχεις εναλλακτικές και θα επιλέξεις τις καλύτερες προσφορές Black Friday. Δεύτερο βήμα είναι να θέσεις συγκριμένο προϋπολογισμό και να μείνεις πιστός σε αυτόν! Με αυτό τον τρόπο θα βγεις κερδισμένος από όλες τις απόψεις. Πάμε τώρα και στα πιο συγκεκριμένα tips για Black Friday sales σε προϊόντα ψυχαγωγίας.

PS5, Xbox και άλλες κονσόλες σε Black Friday προσφορές

Ψυχαγωγία στο σπίτι σημαίνει gaming! Εντάξει, όχι για όλους, για πολλούς όμως! Από εκεί θα ξεκινήσουμε λοιπόν. Ήδη «τρέχουν» Black Friday gaming deals για περιφερειακά και games, σε όποια πλατφόρμα κι αν προτιμάς να παίζεις. Αν δεν έχεις, όμως, την κονσόλα των ονείρων σου τότε τι κάνεις; Συνεχίζεις να παρακολουθείς το Public.gr για Black Friday sales μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου για να πετύχεις πακέτα προσφοράς ή χαμηλότερες τιμές που ίσως εμφανιστούν το επόμενο διάστημα. Ή απλά κάνεις εγγραφή στο newsletter μας για να έρχονται οι προσφορές στο inbox σου.

Η επιλογή gaming laptop ή PC συμφέρει στη Black Friday

Gaming δεν σημαίνει απαραίτητα κονσόλα. Με ένα gaming laptop ή gaming PC μπορείς να απολαύσεις ακόμα πιο εντυπωσιακά γραφικά πολλές φορές, ενώ ο χειρισμός με πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι πιο βολικός σε πολλά games. Στα φετινά Black Friday sales, λοιπόν, φτιάξε ένα ολοκληρωμένο PC gaming setup. Ό,τι υπολογιστή κι αν επιλέξεις, laptop ή desktop, φρόντισε αυτό να έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, αρκετή μνήμη RAM (ιδανικά 16GB) και επεξεργαστή Ryzen 5/7/9 ή Intel Core i5/i7/i9. Έχεις ήδη gaming PC; Τέλεια! Σε αυτή την περίπτωση εκμεταλλεύσου την Black Friday 2023 για να αναβαθμίσεις την εμπειρία σου. Αυτό θα το κάνεις επιλέγοντας ένα gaming monitor με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και gaming περιφερειακά για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Games και Black Friday: Μεγάλωσε τη συλλογή σου

Τα pre Black Friday deals είναι γεμάτα από προσφορές σε παιχνίδια. Φέτος είναι ευκαιρία να ανακαλύψεις και να προσθέσεις στη συλλογή σου συναρπαστικούς νέους τίτλους. Αρκεί μόνο να θυμηθείς τι παιχνιδάρες «παίζουν» φέτος. Από που να το πιάσουμε. Diablo IV, Starfield, EA Sports FC 24, Marvel's Spiderman 2Mortal Kombat 1Call of Duty: Modern Warfare III; Άσε που και το 2024 προμηνύεται εξίσου καυτό, με καινούριο Tekken, νέο Prince of Persia και φυσικά το πολυαναμενόμενο Final Fantasy VII Rebirth. Μπορεί πολλές φορές η κουβέντα ανάμεσα στους gamers να αναλώνεται στα specs που βρίσκουμε σε κονσόλες και PCs, όσο εντυπωσιακά όμως και αν είναι - που είναι -, αν δεν έχεις συναρπαστικά παιχνίδια να απολαύσεις, τότε ποιο το νόημα;

Οι τηλεοράσεις της Black Friday θα σου προφέρουν την απόλυτη 4K εμπειρία

Βασικό συστατικό για ψυχαγωγία στο σπίτι είναι και μία καθηλωτική τηλεόραση! Είτε τη χρησιμοποιήσεις για gaming είτε για streaming ταινιών και σειρών, η Black Friday είναι η καταλληλότερη περίοδος για να την αποκτήσεις. Για να μεγιστοποιήσεις την ψυχαγωγία φρόντισε να επιλέξεις ένα μοντέλο με ανάλυση 4K και μεγάλο πάνελ. Αν χωράει 65άρα στο σαλόνι σου, για παράδειγμα, μην πας σε κάτι μικρότερο! Υπάρχουν ήδη πολλά deals και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα υπάρξουν πολλά περισσότερα, οπότε σίγουρα θα πετύχεις τη Black Friday προσφορά που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου.

Black Friday και ψυχαγωγία: Βιβλία σε προσφορά

Μέχρι τώρα μιλήσαμε πολύ για gaming και τηλεόραση, αλλά ψυχαγωγία δεν είναι μόνο αυτά. Ξέρεις ότι αγαπάμε το διάβασμα, οπότε οι εκπτώσεις Black Friday δεν μπορούσαν να μην περιλαμβάνουν βιβλία, κόμικς και graphic novels. Τα pre Black Friday deals έχουν ξεκινήσει και δεν θα σταματήσουν μέχρι και λίγες μέρες μετά την Μαύρη Παρασκευή. Καιρός να προσθέσεις κι άλλα βιβλία στη βιβλιοθήκη σου λοιπόν! Δεν θα βρεις καλύτερες τιμές άλλη περίοδο! Ναι, το ξέρουμε, η reading list σου είναι ήδη μεγάλη… Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα νέα βιβλία όμως, ειδικά όταν είναι σε προσφορά;

Black Friday 2023: Προσφορές σε παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια

Η Black Friday δεν είναι για να περάσουμε μόνο εμείς καλά! Οι καλύτερες προσφορές Black Friday είναι και για τα παιδιά! Βάλε στη λίστα με τα προϊόντα ψυχαγωγίας για τη φετινή Black Friday τα παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια λοιπόν! Μην ξεχνάς ότι μετά τη Black Friday τα Χριστούγεννα απέχουν μόνο λίγες εβδομάδες, οπότε οι Black Friday sales είναι μία καλή ευκαιρία να αποκτήσεις και τα χριστουγεννιάτικα δώρα με έκπτωση.

Black Friday deals σε δίσκους βινυλίου, CD και αγαπημένες ταινίες 

Η μουσική και οι ταινίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προτάσεις ψυχαγωγίας για τη Black Friday 2023! CD και βινύλια που αξίζει να έχει στη συλλογή του κάθε μουσικόφιλους ετοιμάζονται να βγουν σε Black Friday προσφορές. Για τους σινεφίλ θα υπάρχουν Black Friday sales σε DVD και Blu-Ray αγαπημένων ταινιών – τέλειος συνδυασμός με την καινούργια 4K τηλεόραση που είπαμε παραπάνω.

black-friday-odigos-epiviosis-psixagogia-04

Για την ψυχαγωγία σου πας Public και την Black Friday 2023!

Με τόσες επιλογές σε προϊόντα ψυχαγωγίας θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Μικροί και μεγάλοι, gamers και audiophiles, βιβλιόφιλοι και λάτρεις των επιτραπέζιων, έχουν όλοι για προορισμό τα Public! Με pre Black Friday deals ήδη διαθέσιμα και τη Black Friday 2023 να πλησιάζει, η ψυχαγωγία σου περνάει από εδώ!