Black Friday Show: Exclusive Deals ζωντανά με Φισφή, Ρούμπο και Μακαλιά

Περίληψη: Στο Public.gr έρχονται δύο Black Friday Live Shows με Λάμπρο Φισφή, Ζήση Ρούμπο και Δημήτρη Μακαλιά, και φέρνουν επιπλέον εκπτώσεις στις Black Friday τιμές. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ!

Με τόσες μεγάλες Black Friday προσφορές να «τρέχουν» ήδη εδώ και μερικές μέρες, ποια από όλες είναι η καλύτερη; Αυτή την απάντηση έρχονται να δώσουν οι Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος και Λάμπρος Φισφής, σε ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στο Public.gr! Λίγο πριν την κορύφωση της Μαύρης Παρασκευής, στις 24 Νοεμβρίου, το 1ο Black Friday Show μας έρχεται ζωντανά στην οθόνη σου και, πίστεψέ μας, δεν θες να το χάσεις!

Έρχεται το 1ο Black Friday Live Show

Τι κάνουν 3 stand up comedians στα Public λοιπόν; Η δουλειά τους είναι πολύ απλή! Για δύο πολύ σπέσιαλ επεισόδια, θα φιλοξενήσουν μία ζωντανή εκπομπή στην οποία θα εντοπίσουν τα καλύτερα Black Friday deals στα Public! Ετοιμάσου για 2 shows που υπόσχονται 45 λεπτά γεμάτα γέλιο, αλλά και μοναδικές προσφορές. Κατά τη διάρκεια των δύο Black Friday Live Shows που θα διοργανώσουμε, θα υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις, σε προϊόντα που είναι ήδη σε Black Friday τιμή! Ναι, καλά κατάλαβες. Για δύο 45λεπτα, θα υπάρχουν προϊόντα που θα έχουν έκπτωση στην έκπτωση!

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν γίνεται με τίποτα να χάσεις τα shows που έρχονται. Όχι μόνο για να γελάσεις, αλλά και για να κερδίσεις. Ας δούμε λοιπόν πότε πρέπει να συντονιστείς στο Public.gr:

  • Τετάρτη 22/11 στις 19:00
  • Πέμπτη 23/11 στις 19:00

Και τα δύο αυτά απογεύματα σε περιμένουμε στο public.gr/page/streaming, παρέα με τον Λάμπρο Φισφή, τον Ζήση Ρούμπο και τον Δημήτρη Μακαλιά! Για περίπου 45 λεπτά, οι 3 αγαπημένοι κωμικοί θα εξερευνήσουν τις μεγάλες εκπτώσεις μας για να αναδείξουν των Πρωταθλητή των Black Friday προσφορών στα Public! 16 διεκδικητές από όλες τις κατηγορίες θα παλέψουν για τον τίτλο μέχρι τέλους. Για να αναδειχθεί ο νικητής, οι 3 κωμικοί θα προσπαθήσουν να πείσουν ο ένας τον άλλο για το ποιο προϊόν αξίζει να περάσει στον επόμενο γύρο, μέχρι να φτάσουμε στο ζευγάρι του τελικού και να καταλήξουμε στον μεγάλο πρωταθλητή! Το γέλιο είναι βέβαιο, αλλά και οι μεγάλες προσφορές επίσης. 

Μπορεί στο τέλος της κάθε εκπομπής να υπάρχει μόνο ένας πρωταθλητής, αλλά θέλουμε όλοι να βγουν νικητές στη φετινή Black Friday. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να προσφέρουμε έξτρα εκπτώσεις σε όσους συντονιστούν στα Black Friday Live Shows μας. Ίσως ο τελικός πρωταθλητής να είναι smartphone, air fryer, σκούπα ρομπότ, μηχανή espresso, ή οτιδήποτε άλλο από τα Black Friday προϊόντα μας σε έκπτωση. Ασχέτως ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο στο τέλος όμως, εσύ θα βρεις επιπλέον εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα που διεκδικούν την «κούπα»!

Black Friday αγορές με Klarna

Και φυσικά, και στη Black Friday απολαμβάνεις την ευελιξία της υπηρεσίας Public Now Pay Later με Klarna! Μπορείς δηλαδή να «σπάσεις» την πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, και έτσι να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις μεγάλες μας προσφορές με μεγαλύτερη άνεση. Μην ξεχνάς όμως πως τα προϊόντα που θα δεις στο live μας και θα έχουν επιπλέον έκπτωση, θα είναι διαθέσιμα στη νέα χαμηλότερη τιμή μόνο κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής. Θα έχεις δηλαδή δύο 45λεπτα στη διάθεσή σου για να κάνεις Black Friday αγορές σε ακόμα πιο συμφέρουσες τιμές. Ίσως όμως να υπάρξουν και ανατροπές μετά τη λήξη του live, οπότε θα σε συμβουλεύαμε να μείνεις συντονισμένος στο Public.gr😉