Το cast του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών επιστρέφει σε reunion... καραντίνας!

Περίληψη: Η καραντίνα ξεκίνησε ένα trend από reunion τηλεοπτικών σειρών και ταινιών. Νεότερη επανένωση θα είναι αυτή του cast του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Το διάστημα του lockdown, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, μας βρήκε όλους στο σπίτι να ψάχνουμε τι να κάνουμε. Με την ψυχολογία να είναι γενικά πεσμένη, πολλοί ηθοποιοί αποφάσισαν να βοηθήσουν την κατάσταση, φέρνοντας ξανά στον αέρα, έστω και μέσω video chat, αγαπημένους χαρακτήρες.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας είδαμε πολλά reunion, από γνωστές σειρές και ταινίες, τα οποία γέμισαν με ευχάριστο τρόπο τις ώρες μας. Μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε ήταν το reunion επεισόδιο του Parks and Recreation και το διαδικτυακό table read του Community. Σύντομα, θα προστεθεί ένα ακόμα reunion στη λίστα με τα αγαπημένα μας, καθώς την Κυριακή 31 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, το cast της τριλογίας του Άρχοντα των δαχτυλιδιών επιστρέφει, έστω και εξ αποστάσεως.

Video Duration
3:32

Η επανένωση του cast οργανώθηκε από τον Josh Gad, ο οποίος είναι υπεύθυνος για πολλά παρόμοια reunion μέσα στην καραντίνα. Πριν το reunion του Lord of the Rings είχε καταφέρει να επανενώσει τους ηθοποιούς από ταινίες όπως το Back to the Future, το The Goonies και το Splash. Αν θες να παρακολουθήσεις κι εσύ το επόμενο «event», με τους ηθοποιούς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συντονίσου στο κανάλι του την Κυριακή 31 Μαΐου, στις 7μ.μ.

Από το trailer/ανακοίνωση που κυκλοφόρησε, ξέρουμε ποιοι ηθοποιοί θα είναι παρόντες. Στο reunion special του Lord of the Rings, λοιπόν, θα δούμε σίγουρα τους: Sean Astin (Sam), Elijah Wood (Frodo), Dominic Monaghan (Merry), Billy Boyd (Pippin), Orlando Bloom (Legolas) και Sir Ian McKellen (Gandalf).

Αυτοί δεν θα είναι όλοι, όμως. Όπως είδαμε από screenshot της συνομιλίας, που μοιράστηκαν οι συμμετέχοντες στα κοινωνικά δίκτυα, περιμένουμε να εμφανιστούν επίσης οι: Viggo Mortensen (Aragorn), Sean Bean (Boromir), John Rhys-Davies (Gimli), Andy Serkis (Gollum), Liv Tyler (Arwen), Miranda Otto (Eowyn), Karl Urban (Eomer) αλλά και ο σκηνοθέτης Peter Jackson.

Ακόμα δεν ξέρουμε τις ακριβείς λεπτομέρειες για το τι θα δούμε σε αυτό το reunion, αλλά, σίγουρα ανυπομονούμε!