Christmas battles στο Public @ Golden Hall με δώρα για τα Παιδικά Χωριά SOS!

Περίληψη: Τέσσερις καλεσμένοι μονομαχούν στο Public και οι νικητές χαρίζουν δώρα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS!

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο η εποχή των δώρων αλλά και – αν χρειαζόμασταν μονάχα μία – και η εποχή της αγάπης! Τα δώρα δεν είναι αυτοσκοπός αλλά είναι φορείς της αγάπης και των αισθημάτων που θέλουμε να μεταφέρουμε στα πρόσωπα τα οποία σημαίνουν κάτι στη ζωή μας. Το Public και οι καλεσμένοι του, λοιπόν, έπαιξαν για να στείλουν δώρα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS!

Οι καλεσμένοι του Public είναι οι γνωστοί ηθοποιοί Τζωρτζίνα Λιώση, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η δημοφιλής τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη.

Οι τέσσερις καλεσμένοι παίζουν σε γύρους και από τρία παιχνίδια, σε αντίπαλα ζευγάρια. Ο νικητής του κάθε ζευγαριού θα αναμετρηθεί με τον άλλο νικητή και στο τέλος θα αναδειχθεί ο νικητής των νικητών!

Ο κάθε πόντος που κερδίζει ο νικητής και στις δύο φάσεις του μίνι Χριστουγεννιάτικου "πρωταθλήματος", αντιστοιχεί σε 200€ τα οποία μεταφέρονται στη δωροεπιταγή η οποία θα δοθεί στα Παιδικά Χωριά SOS!

Τα παιχνίδια είναι τα εξής:

• Τι ξέρεις από Χριστούγεννα;

Οι παίκτες κρατάνε buzzer και ακούνε μια ερώτηση από… φλέγοντα Χριστουγεννιάτικα ερωτήματα όπως το «Ποιος στόλισε πρώτος Χριστουγεννιάτικο Δέντρο;» ή «Ποια είναι η δημοφιλέστερη σκηνή από το Love Actually». Όποιος προλάβει και πατήσει πρώτος το buzzer και απαντήσει σωστά, κερδίζει έναν πόντο!

• Βρες πόσα

Οι παίκτες έχουν μπροστά τους ένα δοχείο με Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Όποιος μαντέψει (ή έρθει πιο κοντά) τον αριθμό των στολιδιών παίρνει έναν πόντο! Το ίδιο θα συμβεί και με τα λαμπάκια που σε λίγο θα ανάψουμε μπροστά τους...

• Συμπλήρωσε το στίχο

Οι παίκτες ακούνε 7 δευτερόλεπτα από ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Όποιος καταφέρει και συνεχίσει το στίχο, κερδίζει έναν πόντο.

Πιο κάτω υπάρχει το βίντεο με τη μεγάλη μονομαχία! Καλή διασκέδαση!

Video Duration
6:04