Cobra Kai: Το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν είναι εδώ!

Περίληψη: Σύντομα επιστρέφουμε στον κόσμο του Karate Kid, με την τέταρτη σεζόν του Cobra Kai στο Netflix. Δες το πρώτο trailer και ανακάλυψε περισσότερα για το τι έρχεται στη σειρά.

Το Karate Kid είναι ακόμα εδώ, μέσα από τη σειρά Cobra Kai. Σε νέο σπίτι πλέον, στο Netflix, η σειρά συνεχίζει δυναμικά την ιστορία του Daniel LaRusso και του Johnny Lawrence, αρκετά χρόνια στο μέλλον. Το τέλος της τρίτης σεζόν μας είχε αφήσει σε αγωνία. Ευτυχώς πολύ σύντομα θα έρθει η συνέχεια που περιμένουμε, καθώς η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν είναι πολύ κοντά. Το Netflix, μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα πολύ ενδιαφέρον trailer που μας προϊδεάζει για όσα θα δούμε σύντομα στην τηλεόρασή μας.

Η νοσταλγία είναι ένα από τα βασικά συστατικά του trailer. Μουσική από τα 80s ντύνει τις σκηνές και όλοι ετοιμάζονται για το 51ο τουρνουά καράτε All Valley κάτω των 18 ετών, το οποίο αλλάζει μορφή, όπως μας αποκαλύπτει το trailer. Η αλλαγή δεν αποκαλύφθηκε -προφανώς-, αυτό οι παραγωγοί το άφησαν ως έκπληξη για τα επεισόδια που έρχονται.

Video Duration
2:48

Όπως θα θυμάσαι, ο Daniel και ο Johnny ένωσαν τις δυνάμεις τους στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, βάζοντας στην άκρη τις διαφορές τους μετά από δεκαετίες. Μαζί θα εκπαιδεύσουν παλιούς και νέους μαθητές στις τεχνικές του καράτε. Οι δύο δάσκαλοι αποφάσισαν να συνεργαστούν για να κερδίσουν έναν παλιό γνώριμο, τον John Kreese, παλιό δάσκαλο του Johnny στη σχολή Cobra Kai. Και ο John Kreese δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, όμως. Στη νέα σεζόν θα τον βοηθήσει ο Terry Silver, ο βασικός ανταγωνιστής από την ταινία Karate Kid III. Επιπλέον, ο γιός του Johnny Lawrence και μαθητής του Daniel LaRusso, Robby, μαθαίνει τώρα καράτε υπό τις οδηγίες των John Kreese και Terry Silver.

Το μεγάλο ερώτημα του trailer, εκτός από το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής του 51ου All Valley Karate Tournament, είναι αν θα καταφέρουν τελικά οι Daniel LaRusso και Johnny Lawrence να δουλέψουν μαζί ως το τέλος. Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα θα δοθεί την παραμονή πρωτοχρονιάς. Η τέταρτη σεζόν του Cobra Kai στο Netflix θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα προστεθεί στην πλατφόρμα στις 31 Δεκεμβρίου 2021.