Cowboy Bebop / Δες το πρώτο trailer της νέας σειράς του Netflix

Περίληψη: Το αγαπημένο anime Cowboy Bebop γίνεται live action σειρά από το Netflix. Η πρεμιέρα έρχεται το Νοέμβριο και το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε.

Το Νοέμβριο έρχεται στο Netflix το Cowboy Bebop. Όχι το anime, αλλά η νέα live action σειρά, η οποία ετοιμάζεται εδώ και τρία χρόνια. Η νέα σειρά Cowboy Bebop φαίνεται πως θα είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες στην πλατφόρμα τον επόμενο μήνα, οπότε, πολλοί την περιμένουν με ανυπομονησία, είτε έχουν δει το anime είτε όχι. Ένα μήνα πριν την πρεμιέρα της σειράς, το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, συστήνοντάς μας τον κόσμο του live action Cowboy Bebop.

Στο δυόμιση λεπτών βίντεο, που τιτλοφορείται “Το Χαμένο Μάθημα”, βλέπουμε για πρώτη φορά σε δράση τους τρεις βασικούς χαρακτήρες, Spike Spiegel, Faye Valentine και Jet Black. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους John Cho, Daniella Pineda και Mustafa Shakir αντίστοιχα. Οι τρεις καουμπόηδες του διαστήματος κυνηγούν κάποιον επικηρυγμένο και μπλέκονται -φυσικά- σε μία σειρά από μάχες με όπλα ή ακόμα και σώμα με σώμα. Παρακάτω μπορείς να δεις κι εσύ το teaser trailer για τη live action σειρά Cowboy Bebop του Netflix.

Video Duration
2:41


Πέρα από τους κεντρικούς χαρακτήρες, στο trailer πήραμε μία πρώτη γεύση και από τον βασικό κακό της ιστορίας, Vicious, ενώ είδαμε για πρώτη φορά και το διαστημόπλοιο των καουμπόηδων, το Bebop. Αναζητώντας μονίμως για νέες δουλειές, οι τρεις καουμπόηδες κυνηγούν τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος. Εκτός από τους εχθρούς που έχουν να αντιμετωπίσουν κάθε φορά, όμως, το παρελθόν του Spike, της Faye και του Jet είναι και αυτό μόνιμη πηγή προβλημάτων.

Η live action σειρά Cowboy Bebop κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια τα οποία θα είναι διάρκειας περίπου μίας ώρας το καθένα. Ο Shinichiro Watanabe, σκηνοθέτης του anime, θα έχει συμβουλευτικό ρόλο επάνω στη δημιουργία της σειράς. Σύμφωνα με τον showrunner Andre Nemec, η σειρά δεν θα είναι απλή μεταφορά του anime σε live action εκδοχή, θα επεκτείνει το σύμπαν του Cowboy Bebop. Αν «ψήθηκες» κι εσύ για Cowboy Bebop, στις 19 Νοεμβρίου πάτα play στο Netflix και ξεκίνα το binge, από smartphone, τηλεόραση, υπολογιστή, ή οποία άλλη συσκευή έχεις εγκαταστήσει το Netflix app!