Δες το νέο trailer του The Matrix Resurrections!

Περίληψη: «Το Déjà vu είναι συνήθως ένα glitch στο Matrix» μας θυμίζει το νεότερο trailer για την επερχόμενη ταινία The Matrix Resurrections.

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες, η Warner έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την πολυαναμενόμενη, τέταρτη ταινία Matrix. Στο trailer με τίτλο “déjà vu”, δεν παίρνουμε πολλά νέα στοιχεία για το The Matrix Resurrections, αλλά βλέπουμε πως η ταινία θα έχει σε ορισμένα σημεία έντονες ομοιότητες με την original τριλογία.

Τα glitches στο Matrix συμβαίνουν συνήθως όταν πραγματοποιούνται αλλαγές και όσοι είναι μέσα στο Matrix τα βιώνουν ως déjà vu. Ποιος δεν θυμάται τη χαρακτηριστική σκηνή με την μαύρη γάτα από την πρώτη ταινία άλλωστε; Αυτό μας θυμίζει και το νέο trailer, που μας δείχνει σκηνές από τις πρώτες ταινίες να αντιπαραβάλλονται με σκηνές από τη νέα ταινία. Η ατάκα της Trinity για το déjà vu επαναλαμβάνεται πολλές φορές μέσα στο trailer.

Video Duration
1:03

Σε άλλο σημείο ακούμε τον Neo να αναρωτιέται «Γιατί να χρησιμοποιήσεις παλιό κώδικα για να φτιάξεις κάτι καινούργιο;», στο οποίο μία μηχανική φωνή του απαντά πως «ίσως αυτή δεν είναι η ιστορία που νομίζεις πως είναι». Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί και η σκηνή με την Trinity, το πρόσωπο της οποίας μετατρέπεται σε κώδικα, σε μία από τις λίγες νέες σκηνές που διαθέτει το trailer. Το μυστήριο παραμένει έντονο σχετικά με την ιστορία της νέας ταινίας και θα πρέπει να περιμένουμε την πρεμιέρα της για να ανακαλύψουμε την πλοκή του The Matrix Resurrections.

Το The Matrix Resurrections αναμένεται στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου, με τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss να επιστρέφουν στους ρόλους των Neo και Trinity αντίστοιχα, με την Lana Wachowski να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Νέες ενδιαφέρουσες προσθήκες στο σύμπαν του Matrix είναι ο Yahya Abdul-Mateen II ως Morpheus και ο Neil Patrick Harris ως Analyst.