Black Widow: Δες το πρώτο trailer!

Περίληψη: Το Black Widow έρχεται το 2020 και το πρώτο trailer για την ταινία μόλις κυκλοφόρησε. Θα αποκαλύψει πολλά για το παρελθόν της Natasha Romanoff.

Οι fans της Marvel, αλλά και του σινεμά γενικότερα, είχαν την ευκαιρία εδώ και 10+ χρόνια να παρακολουθήσουν ένα κινηματογραφικό έπος που εκτυλίχθηκε σε 23 «επεισόδια». Ξεκίνησε με τον Iron Man το 2008, κορυφώθηκε το 2019 με το Avengers: Endgame και ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες με το Spider Man Far From Home.

Video Duration
2:09


Στο Avengers: Endgame η Natasha Romanoff γνώρισε ηρωικό θάνατο, καθώς θυσιάστηκε για μπορέσουν οι Avengers να αναστρέψουν το αποτέλεσμα του «Snap» από τον Thanos. Η ανιδιοτελής πράξη της δεν ήταν μάταια και η Γη σώθηκε από την απειλή του τρελού Τιτάνα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν θα ξαναδούμε την Black Widow σε «μελλοντικές» ταινίες του MCU, δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορούμε να τι δούμε σε «παρελθοντικές» ταινίες. Η Natasha Romanoff είναι μια από τις αγαπημένες ηρωίδες του κοινού και η νέα της ταινία θα εξερευνήσει το παρελθόν του χαρακτήρα της, τον οποίο ενσαρκώνει για ακόμα μία φορά η Scarlett Johansson.

Προηγούμενες ταινίες του MCU είχαν αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες, αλλά τώρα ελπίζουμε πως θα μάθουμε όλη την ιστορία. Ξέραμε ήδη πως η Natasha προέρχεται από τη Ρωσία όπου εκπαιδεύτηκε από μικρή ηλικία, για να γίνει δολοφόνος. Ο Hawkeye είχε αναλάβει να την σκοτώσει αλλά επέλεξε να την μετατρέψει τελικά σε πράκτορα της S.H.I.E.LD.

Με βάση όσα είδαμε στο trailer, η Natasha Romanoff είναι ήδη μέλος της S.H.I.E.L.D. στην ταινία και θα χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Η αποστολή της φαίνεται πως είναι να σώσει τον χαρακτήρα του David Harbour (Chief Hopper του Stranger Things) από μια ρωσική φυλακή. Επιστρέφοντας στη Ρωσία θα συναντήσει και την παλιά της «αδελφή», Yelena. Μπορεί να ακολουθεί μια έντονη σκηνή μάχης, όταν συναντιούνται, αλλά οι δυο τους τα βρίσκουν γρήγορα. Το trailer έχει πολύ δράση ακόμα, λείπουν όμως πολλές πληροφορίες για την πλοκή. Οπότε περιμένουμε την κυκλοφορία των επόμενων trailer και κάνουμε όλοι υπομονή μέχρι την πρεμιέρα! 

Για ό,τι νεότερο προκύψει από τον κόσμο του MCU, μείνε συντονισμένος στο Public Blog!