Doctor Who / Κυκλοφόρησε το trailer του Πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου!

Περίληψη: Πριν η 13η σεζόν του Doctor Who κάνει πρεμιέρα το 2021, η χρονιά θα αρχίσει με το Πρωτοχρονιάτικο special. Το επεισόδιο ονομάζεται «Revolution of the Daleks» και το πρώτο trailer είναι εδώ!

Εννέα περίπου μήνες από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της 12ης σεζόν Doctor Who, οι Whovians έχουν επιτέλους νέο περιεχόμενο. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι κάποιο νέο επεισόδιο, είναι όμως το trailer για το επόμενο Πρωτοχρονιάτικο special. Το trailer είναι γεμάτο δράση και μας δίνει μία πρώτη γεύση για το τι περιμένουμε να δούμε στο «Revolution of the Daleks». Ας δούμε λοιπόν τι ξέρουμε μέχρι τώρα για το νέο επεισόδιο.

Ας ξεκινήσουμε από τους χαρακτήρες. Οι τρεις συνταξιδιώτες της Doctor βρίσκονται στη Γη, εκεί όπου πιθανότατα θα διαδραματίζεται το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου. Η Doctor όμως απουσιάζει, καθώς βρίσκεται φυλακισμένη. Η Yaz, ο Ryan και ο Graham δεν είναι μόνοι τους, καθώς και ο Captain Jack Harkness κάνει την εμφάνισή του.

Video Duration
1:00


Όπως θα κατάλαβες ήδη από τον τίτλο, Οι κακοί της υπόθεσης είναι οι Daleks. Οι φονικές μηχανές από τον πλανήτη Skaro βρίσκονται στη Γη ως… αμυντικά drone. Γρήγορα όμως οι προθέσεις τους γίνονται προφανείς. Πως θα καταφέρουν οι πρωταγωνιστές μας να τους αντιμετωπίσουν χωρίς τη βοήθεια της Doctor άραγε;

Στο trailer βλέπουμε επίσης και μερικές από τις guest εμφανίσεις του επεισοδίου, όπως η Dame Harrit Walker του Killing Eve και ο Nathan Stewart-Jarrett που έχει παίξει στο The Trial of Christine Keeler. Οι φαν του Doctor Who θα παρατήρησαν σίγουρα και το νέο design των Daleks.

O παραγωγός της σειράς Chris Chibnall μας υπόσχεται ένα εκρηκτικό επεισόδιο, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το «Revolution of the Daleks» θα προβληθεί την Πρωτοχρονιά στο αγγλικό BBC και θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 11 λεπτά. Θα καταφέρει άραγε η Doctor να ξεφύγει από τη φυλακή της ή θα χρειαστεί οι φίλοι της να σώσουν τη Γη μόνοι τους;