Doctor Who / Season 12: Δες το πρώτο trailer!

Περίληψη: Ο νέος κύκλος επεισοδίων Doctor Who έρχεται στις αρχές του 2020. Το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε!

Οι βρετανικές σειρές μας συνηθίζουν στα... μεγάλα κενά μεταξύ νέων κύκλων. Αυτό κάνει την ανυπομονησία για νέα επεισόδια ακόμα μεγαλύτερη. Το Doctor Who δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς ο τελευταίος κύκλος του προβλήθηκε πριν από έναν χρόνο. Έφτασε, όμως, η ώρα για νέες περιπέτειες για την Doctor και τους συντρόφους της, καθώς η πολυαγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασία επιστρέφει το 2020.

Οι παραγωγοί της σειράς δεν έδωσαν κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων επεισοδίων, ενημέρωσαν μόνο πως η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται στις αρχές του 2020. Έδωσαν όμως στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του 12ου κύκλου, ο οποίος μοιάζει αρκετά πιο επικίνδυνος -σε σχέση με τον προηγούμενο- για τους πρωταγωνιστές.

Video Duration
1:17


Η Jodie Whitaker επιστρέφει ως η 13η Doctor στη νέα σεζόν. Συνοδοιπόροι της και στο νέο κύκλο επεισοδίων θα είναι ο Graham (Bradley Walsh), ο Ryan (Tosin Cole) και η Yasmin (Mandip Gill). Οι τέσσερείς τους θα ταξιδέψουν ξανά στο χώρο και το χρόνο με την βοήθεια της TARDIS. Ο 12ος κύκλος της σειράς φαίνεται πως θα σημαδευτεί από την επιστροφή των Cybermen, ενός από τους μεγαλύτερους εχθρούς των Time Lords και ειδικά του Doctor. Οι Cybermen μοιάζουν πιο απειλητικοί από ποτέ στο πρώτο trailer της νέας σεζόν Doctor Who, με την Doctor να καταλαβαίνει πως κάτι έρχεται για αυτήν. «Something’s coming for me... I can feel it» είναι η χαρακτηριστική της ατάκα.

Εκτός από την απειλή των Cybermen, το trailer αποκάλυψε και μερικά από τα πολύ μεγάλα ονόματα που θα κάνουν guest εμφανίσεις στην επερχόμενη σεζόν. Ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις των Stephen Fry, Goran Višnjić και Robert Glenister. Ο τελευταίος μάλιστα είχε εμφανιστεί ξανά στο Doctor Who, ως Ταγματάρχης Salateen, πίσω στο μακρινό 1984.

Μέχρι σήμερα αυτές είναι οι μόνες επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τη νέα σεζόν Doctor Who. Μόλις έχουμε νεότερα θα σε ενημερώσουμε αμέσως, γι’ αυτό μείνε συντονισμένος στο Public Blog! Αν είσαι Whovian που δε χορταίνει Doctor Who, στο Public θα βρεις DVD, Blu-ray και άλλα αντικείμενα από τη σειρά, για να κάνεις το απαραίτητο... ζέσταμα πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου.