Το εμπνευσμένο “Parasite” έρχεται σε σειρά από το HBO!

Περίληψη: Η ταινία του κορεάτη Bong Joon Ho, που κατέπληξε τους πάντες και είναι υποψήφια για δύο Όσκαρ, έρχεται στη μικρή οθόνη!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Parasite ήταν η ταινία-έκπληξη που ήρθε από τη Νότια Κορέα και άφησε άφωνους κοινό και κριτικούς, καθώς κανένας δεν περίμενε τέτοιο νεύρο, καυστικό και εύστοχο χιούμορ αλλά και ανελέητη κριτική στην κοινωνία της Κορέας.

Λίγα λόγια για την ιστορία: Το “Παράσιτο” είναι μια κοινωνική σάτιρα που ακολουθεί τη ζωή μιας (παμ)φτωχης οικογένειας, με όλα τα μέλη άνεργα, οι οποίοι βρίσκουν δουλειά στο σπίτι μιας ζάπλουτης οικογένειας. Και, όπως είχε πει κάποτε ο δικός μας κωμικός Κώστας Βουτσάς, άπαξ και...τρούπωσαν, είναι αποφασισμένοι να μη φύγουν ποτέ!

Ο Bong είναι γνωστός για το “Snowpiercer” του 2013, άλλη μια ταινία στοχευμένη στις κοινωνικές ανισότητες και την επανάσταση, που πρόκειται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από το TNT.

Να αναφέρουμε πως το Parasite έχει ήδη κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών το Μάιο, αλλά και τη Χρυσή Σφαίρα για καλύτερη ξενόγλωσση ταινία, πριν λίγες ημέρες. Στο μεταξύ είναι ανάμεσα στις υποψηφιότητες για Όσκαρ καλύτερης και ξένης ταινίας.

Δες το trailer, για να πάρεις ελάχιστη γεύση:

Video Duration
2:03


Λοιπόν, δεν ξέρουμε πώς σου φάνηκε, εμείς όμως λατρέψαμε την ταινία και δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε τη σειρά! Μόλις έχουμε περισσότερα, θα σου τα μεταφέρουμε άμεσα!