Altered Carbon: Επιστροφή με νέα επεισόδια και ανανεωμένο cast!

Περίληψη: Μια από τις καλύτερες σειρές επιστημονικής φαντασίας έρχεται στις οθόνες μας για μια ακόμη σεζόν… λίαν συντόμως!

Το Altered Carbon είναι εκείνη η σειρά που αποτελεί την επιτομή του Cyberpunk και της δυστοπικής επιστημονικής φαντασίας. Το setting είναι πολύ κοντά στην αισθητική του Blade Runner και αυτής της μοναδικής μίξης επιστημονικής φαντασίας και film noir, που το έκανε τόσο ξεχωριστό. Η ιστορία τοποθετείται περίπου 365 χρόνια στο μέλλον, με τα περισσότερα επεισόδια της 1ης σεζόν να διαδραματίζονται στο 2384, σε μια μητρόπολη ονόματι Bay City.

Το βασικό στοιχείο στην πλοκή είναι πως η τεχνολογία της εποχής επιτρέπει τη «μεταμόσχευση» της συνείδησης και όλων των μνημών ενός ανθρώπου σε άλλο σώμα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συνθετικών σωμάτων. Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει πως οι άνθρωποι μπορούν να ζουν για πάντα, μεταφέροντας τη συνείδησή τους σε νέο σώμα· στην πράξη, όμως, μόνο οι πολύ πλούσιοι μπορούν να το κάνουν.

Ο πρωταγωνιστής, Takeshi Kovacs, είναι ένας επαναστάτης-στρατιώτης του παρελθόντος, τον οποίο “ανασταίνει” ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας, ώστε να διαλευκάνει έναν φόνο: τον δικό του.

Το Netflix έχει ήδη ανακοινώσει τους νέους πρωταγωνιστές για τη 2η σεζόν ενώ υπάρχουν, προφανώς, και κάποιοι που παραμένουν από το cast της 1ης. Λοιπόν, ο βασικός πρωταγωνιστής στο ρόλο του Takeshi Kovacs θα είναι πλέον ο Anthony Mackie, γνωστός από τις ταινίες της Marvell ως Falcon.

Μπορείς να δεις το βίντεο που ανέβασε το Netflix στο YouTube για το cast της δεύτερης σεζόν εδώ:

Video Duration
0:41


Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο: η νέα σεζόν αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κυκλοφορήσει μέσα από το Netflix στις 27 Φεβρουαρίου, δηλαδή σε κάτι λιγότερο από μήνα. Μάλιστα, το Netflix θα δώσει και τα οκτώ επεισόδια ταυτοχρόνως, οπότε αν είσαι φανατικός φίλος της σειράς μπορείς να περιμένεις λίγες ώρες και μετά να μαζέψεις τους φίλους σου και να κάτσετε όλο το Σαββατοκύριακο (27 Φεβρουαρίου πέφτει ημέρα Πέμπτη) και να λιώσετε στο Altered Carbon!