Father of All...: Κέρδισε τον νέο (κατακόκκινο) δίσκο των Green Day!

Περίληψη: Ο 13ος δίσκος των Green Day είναι εδώ! Στο Public θα βρεις όλες τις εκδόσεις του «Father of All...» και την αποκλειστική κόκκινη version του βινυλίου - μπες στην κλήρωση για να την κερδίσεις!

Η πορεία των Green Day στη μουσική μπορεί να χωριστεί εύκολα σε δύο περιόδους. Τα πρώτα δέκα χρόνια είχαμε τον σχηματισμό της μπάντας, ας πούμε την «αναγνώριση», με την κυκλοφορία του «Dookie» και τη μετέπειτα ύφεση στη φήμη τους. Αυτό που έφερε ξανά τους Green Day στο προσκήνιο της rock ήταν το έντονα πολιτικοποιημένο «American Idiot» του 2004, το οποίο σημάδεψε τη δεύτερη σημαντική φάση της καριέρας του συγκροτήματος.

Και ερχόμαστε τώρα στο «FATHER OF ALL…» τον νέο δίσκο των Green Day που μόλις κυκλοφόρησε. Θα σηματοδοτήσει το δέκατο τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος και μαζί την αρχή της τρίτης ξεχωριστής εποχής στην πορεία τους; Έτσι φαίνεται, καθώς η μουσική της μπάντας μοιάζει να αλλάζει χαρακτήρα με αυτή την κυκλοφορία!

Ο λόγος που το «FATHER OF ALL…» μοιάζει τόσο διαφορετικό από την πρόσφατη δισκογραφία τους εντοπίζεται κυρίως στους στίχους. Τα 10 τραγούδια του δίσκου χαρακτηρίζονται από μια πιο ... απολιτίκ προσέγγιση. Και ο ήχος του δίσκου μοιάζει αρκετά μακριά από την punk-pop, που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, με πιο φρέσκες επιρροές.

Σίγουρα αξίζει την προσοχή μας, καθώς μιλάμε για μια μπάντα που έχει εξασφαλίσει τη θέση της στο Rock and Roll Hall of Fame και έχει κατακτήσει 5 βραβεία Grammy!

Το «FATHER OF ALL…» θα το βρεις ήδη στο Public, το μεγαλύτερο ελληνικό δισκοπωλείο, καθώς εδώ θα βρεις αποκλειστικά και την κόκκινη έκδοση του βινυλίου. Αν είσαι τυχερός, μάλιστα, μπορεί να την κερδίσεις, καθώς εξασφαλίσαμε 5 αντίτυπα! Το Public Blog χαρίζει σε πέντε (5) τυχερούς ισάριθμα (5) αντίτυπα του δίσκου «FATHER OF ALL… (LP RED)» των Green Day.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής: 

Πέτρα Νικολάου
Νίκη Συρίγου
Νίκος Μπότσης
Μαριαλέντα Πετροπούλου
Τάνια Γρίβα 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!