Friends: The Reunion / Η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει!

Περίληψη: Είναι γεγονός, το Friends, η σειρά που άφησε εποχή, επιστρέφει με ένα νέο και μοναδικό επεισόδιο! Είσαι έτοιμος να συναντήσεις ξανά τα αγαπημένα σου "Φιλαράκια";

Η σειρά Friends είναι μία Αμερικάνικη sitcom σειρά η οποία ξεκίνησε το 1994 και τελείωσε το 2004. Αφορά τις ζωές έξι φίλων που ζουν στο Manhattan της Νέας Υόρκης, τις σχέσεις μεταξύ τους, με τον περίγυρο τους, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δουλειά, την καθημερινότητα και τον έρωτα. Θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών!

Έτσι λοιπόν, 17 χρονιά μετά, έφτασε η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε! Η κορυφαία σειρά επιστρέφει την Πέμπτη 27 Μαΐου στο HBO Max για ένα μοναδικό special επεισόδιο. Αυτό δε θα αποτελεί συνέχεια της ιστορίας, αλλά θα είναι μία εκπομπή διάρκειας 60 λεπτών στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι πρωταγωνιστές, δηλαδή οι Courtney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc και David Schwimmer, καθώς και οι δημιουργοί της, David Crane & Marta Kaufman.

Video Duration
0:41

Καλεσμένοι θα είναι και ηθοποιοί που είχαν εμφανιστεί σε διάφορα επεισόδια, όπως η Reese Witherspoon και ο Tom Selleck, ενώ η guest list περιλαμβάνει και ορισμένα καινούρια και πολύ ενδιαφέροντα ονόματα όπως: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, James Michael Tyler, Maggie Wheeler και Malala Yousafzai.

Μέχρι το μεγάλο reunion, λοιπόν, τι θα έλεγες για ένα Friends marathon για εσένα και τους φίλους σου για να θυμηθείτε όλες τις κορυφαίες στιγμές γέλιου της σειράς και να περάσετε λίγο χρόνο με τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες που άφησαν εποχή;