Frozen 2: Countdown για τη μεγάλη πρεμιέρα της Disney!

Περίληψη: Το sequel του Frozen είναι αρκετά πιο... «σκοτεινό» από την πρώτη ταινία. Κρατά ωστόσο τα στοιχεία εκείνα που έκαναν το πρώτο «Ψυχρά κι Ανάποδα» τόσο μεγάλη επιτυχία!

Λίγες ημέρες μένουν: Στις 28 Νοεμβρίου ξεκινάει στην Ελλάδα η κινηματογραφική προβολή του Frozen II. Το «Ψυχρά και Ανάποδα», μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της τελευταίας δεκαετίας επιστρέφει - και οι πρώτες κριτικές είναι... εγκωμιαστικές!

Το sequel του Frozen είναι αρκετά πιο... «σκοτεινό» από την πρώτη ταινία. Κρατά, ωστόσο, τα στοιχεία εκείνα που έκαναν το πρώτο «Ψυχρά κι Ανάποδα» τόσο μεγάλη επιτυχία! Η ταινία προσεγγίζει, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, θέματα ευαίσθητα, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και οι διαπροσωπικές σχέσεις ανθρώπων, που φαίνεται να ανήκουν σε διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Το Frozen II θα βρει την Elsa να ακολουθεί μια πορεία προς τα Βόρεια της Αρεντέλλας, γιατί ακούει κάποια φωνή να την καλεί. Η Anna δεν θα μπορούσε να αφήσει την αγαπημένη της αδερφή μόνη και έτσι την ακολουθεί στο ταξίδι. Το ίδιο κάνουν και ο Olaf, o Sven και ο Kristoff. Η περιπέτειά τους θα τους φέρει πέρα από το βασίλειο και θα βρει την Elsa να προσπαθεί να ανακαλύψει την πηγή της δύναμής της, με σκοπό να σώσει τη χώρα της.

Video Duration
1:54


Μπορεί η ιστορία να είναι αρκετά διαφορετική, αλλά η ταινία θα είναι αρκετά γνώριμη σε όσους έχουν δει το πρώτο Frozen. Τόσο οι σκηνοθέτες όσο και οι συνθέτες των τραγουδιών είναι ίδιοι με το «Ψυχρά κι Ανάποδα», γεγονός που βοηθά στο να κρατηθεί το ίδιο δημιουργικό ύφος.

Για να μπεις σε κλίμα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, θυμήσου πώς ξεκίνησαν όλα για την Elsa και την Anna με το DVD της πρώτης ταινίας. Ή τραγούδα μαζί τους τα τραγούδια της ταινίας, που τόσο αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους!