Ginger Ray / Δεινόσαυροι και μονόκεροι για τα πιο fun party!

Περίληψη: Έχουμε αδυναμία στα σχέδια της Ginger Ray, που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Δεινόσαυροι και ποτήρια με ουρές ή μονόκεροι και διακοσμητικά μαλλιών; Όλα είναι εδώ!

Πλησιάζουν τα πρώτα της γενέθλια ή μήπως ετοιμάζεις το πρώτου του πάρτυ με φίλους; Αν μέσα στους επόμενους μήνες οργανώνεις μάζωξη για τον μικρό ή τη μικρή σου, πάμε να οργανώσουμε μαζί το καλύτερο παιδικό πάρτι! Αφού, λοιπόν, στείλεις τις προσκλήσεις και μάθεις περίπου πόσα παιδιά και γονείς περιμένεις, καιρός να αρχίσουν οι ετοιμασίες.

Τον πρώτο λόγο έχει η προετοιμασία φαγητού και ποτού - δεν χρειάζεται να φορτωθείς (και) με το καθάρισμα πιάτων και ποτηριών. Για να γλιτώσεις κόπο και χρόνο, επίλεξε χάρτινα ποτήρια και πιατάκια μεν, στυλάτα δε.

Εμείς έχουμε αδυναμία στα σχέδια της Ginger Ray, που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Για τα αγόρια, που συνήθως αγαπούν τέρατα και δεινόσαυρους, ρίχτε μια ματιά στα χάρτινα πιατάκια roar και τα αντίστοιχα ποτηράκια. Και τα δύο έχουν χρωματιστά σχέδια ενώ τα ποτήρια έχουν και... ουρά!

Σε λίγο πιο girly διάθεση έρχονται τα ποτήρια μονόκεροι, που έχουν τη δική τους χάρτινη ουρά. Τα οποία, φυσικά, πάμε πακέτο με πιατάκια μονόκερους, που συμπληρώνουν το σετ. Αυτά όμως δεν είναι στρογγυλά, καθώς ολόκληρο το πιάτο έχει το σχήμα του μαγικού ζώου. Επιπλέον τα παιδιά που έχουν αδυναμία στους μονόκερους μπορούν να ντυθούν σαν κι αυτούς, με το διακοσμητικό κεφαλής Μονόκερος Make A Wish. Μήπως να το κρατήσεις για το επόμενο παιδικό της πάρτυ, ώστε να νιώθει ξεχωριστή; Ή μήπως να το κρατήσεις για σένα;

Το ποιος θα φορέσει, τελικά, το διακοσμητικό κεφαλής δεν το ξέρουμε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το αποκτήσεις στο Public, όπως και όλα τα είδη πάρτι Ginger Ray. Επισκέψου το κοντινότερό σου κατάστημα ή μπες στο public.gr, διάλεξε τα αγαπημένα σου Ginger Ray και δημιούργησε την πιο let's party ατμόσφαιρα!