Ginger Ray / Ουράνιο τόξο ή αποχρώσεις του μπλε;

Περίληψη: Το επόμενο σου πάρτι μόλις έγινε καλύτερο! Και επειδή το χρώμα χρόνια δεν κοιτά, «παίξε» με τα fun party accessories της Ginger Ray, που θα αφήσουν εποχή!

Πλησιάζουν τα γενέθλια της κολλητής ή μήπως ετοιμάζεις πάρτυ-έκπληξη για τον κολλητό σου; Μήπως παίρνει πτυχίο; Μήπως βρήκε νέα δουλειά; Όποια και αν είναι η αφορμή, αν μέσα στους επόμενους μήνες οργανώνεις μάζωξη για την παρέα, πάμε να στήσουμε μαζί το καλύτερο πάρτυ! Αφού, λοιπόν, στείλεις τις προσκλήσεις και μάθεις περίπου πόσα άτομα περιμένεις, καιρός να αρχίσουν οι ετοιμασίες.

Αρχικά δώσε χρώμα! Τα χάρτινα ποτηράκια με ρίγες έχουν όλο το ουράνιο τόξο! Και, εκτός από έξτρα χρώμα στο πάρτι, εξασφαλίζουν λιγότερο καθάρισμα για τον οικοδεσπότη. Αν η αφορμή για το πάρτυ είναι γενέθλια, μείνε στο ίδιο θέμα με τα κεράκια Happy Birthday Over The Rainbow, που θα διακοσμήσουν τη φετινή τούρτα με διαφορετικό τρόπο. Αν πάλι γιορτάζετε κάποια ορκωμοσία στην παρέα, τότε ξεκινήστε τον «χαμό» από το αμφιθέατρο με μια ρουκέτα κονφετί Ober The Rainbow.

Δεν σε «ψήνει» το πολύχρωμο και θες κάτι πιο συγκεκριμένο; Τι θα έλεγες για παστέλ αποχρώσεις του μπλε; Ακόμα και οι χαρτοπετσέτες σου θα ξεχωρίζουν, αν επιλέξεις τις μπλε χαρτοπετσέτες Pastel Perfection για το πάρτι σου. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση με το, επίσης μπλε, banner τοίχου Happy Birthday Pastel.

Πού θα τα βρεις όλα τα παραπάνω; Στο Public, φυσικά, όπως και πολλά ακόμα είδη party Ginger Ray. Απόκτησέ τα μέσα από το public.gr, ή σε ένα κατάστημα Public, και εντυπωσίασε την παρέα σου!