Ginger Ray / Πλησιάζει η wedding day ή ετοιμάζεις βαφτίσια;

Περίληψη: Ο γάμος και τα βαφτίσια θέλουν και τα πάρτι τους, μετά ή ακόμα και πριν το μυστήριο. Διοργάνωσε το καλύτερο, με τα είδη πάρτι Ginger Ray που θα βρεις στο Public.

Δες το αλλιώς: Ο γάμος και τα βαφτίσια, πέρα από πολύ σημαντικά μυστήρια, είναι και αφορμή για γιορτή και πάρτυ. Αν, λοιπόν, η μεγάλη μέρα πλησιάζει, σίγουρα έχεις σκεφτεί πώς θα οργανώσεις τις περισσότερες λεπτομέρειες - αν όχι όλες. Και αν έχεις «κλειδώσει» όλες τις μεγάλες εκκρεμότητες, πάμε να δούμε πώς θα στήσεις τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Θα ξεκινήσουμε με το bachelorette party, μια από τις λίγες ανησυχίες που συνήθως δεν έχει στο μυαλό της η νύφη - αλλά οι φίλες της. Αν, λοιπόν, είσαι καλεσμένη στο πάρτυ, φτιάξε τη διάθεση σε όλη την παρέα με τα χάρτινα γυαλιά Bride Tribe, που μπορείτε να φορέστε όλες. Επίσης, για να ξεχωρίζετε όπου κι αν είστε και για να βγάλετε τις πιο αξιομνημόνευτες φωτογραφίες, κρατήστε καθεμία από ένα κομμάτι του σετ φωτογραφικών props Bride Tribe.

Πάμε τώρα και στα κατάλληλα διακοσμητικά για τα βαφτίσια. Οι γιρλάντες και τα ποτήρια Oh Baby ταιριάζουν για το πάρτι κάθε παιδιού, όποιο κι αν είναι το φύλλο του. Και φυσικά αυτά τα διακοσμητικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν πανεύκολα σε ένα οποιοδήποτε πάρτι ενηλίκων και παιδιών - ή ακόμα και στο baby shower!

Όλα τα παραπάνω είδη πάρτυ -κι ακόμα περισσότερα- θα τα βρεις στο Public. Τα προϊόντα Ginger Ray είναι εδώ και μπορούν να γίνουν δικά σου με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα Public ή μέσα από το public.gr!