Γιορτινός Δεκέμβριος παρέα με… Netflix!

Περίληψη: Τι μας επιφυλάσσει το Netflix για το… φινάλε του 2021;

Επιτέλους Δεκέμβριος, επιτέλους (δικαιολογημένη) Χριστουγεννιάτικη διάθεση και πολλές νέες κυκλοφορίες στην αγαπημένη μας streaming πλατφόρμα! Ποιος δεν έχει συνδέσει άλλωστε, αυτόν τον μήνα με λίγο κρύο, πολλά ζεστά ροφήματα, χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα στο σπίτι και ατελείωτες ταινίες και σειρές στην τηλεόραση ή στο laptop; Μην μπεις στον κόπο να σκεφτείς την ταινία ή τη σειρά που άκουσες από κάποιον φίλο σου κάποια στιγμή, το Netflix έχει νέες κυκλοφορίες για το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου που θα σου τραβήξουν σίγουρα το ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε λοιπόν τι… γεύση θα έχει το πρώτο μισό του τελευταίου μήνα του 2021!

Σειρές

Video Duration
2:49

Ο μήνας ξεκινάει και 4 σειρές σε περιμένουν στο Netflix για να λιώσεις… με τις ώρες! Ξεκινάμε λοιπόν, 1η Δεκεμβρίου όπου στην τρίτη και τελευταία σεζόν του «Lost in Space» θα δεις να κυριαρχεί το ένστικτο επιβίωσης των Ρόμπινσον και θα παρακολουθήσεις τον αγώνα επανένωσης για την προστασία του Άλφα Κενταύρου από την εισβολή των ρομπότ. Την ακριβώς επόμενη ημέρα έρχεται η σειρά «Coyotes» με μια παρέα θερινών κατασκηνωτών να βρίσκει διαμάντια στο δάσος(!) και έτσι να ξεκινάει μια ξέφρενη περιπέτεια με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη! Τρίτη σερί ημέρα και άλλη μια νέα κυκλοφορία σε περιμένει στο Netflix. Αυτήν την φορά κάτι πολύ οικείο έρχεται αφού μιλάμε για το 2ο part της 5ης σεζόν του «La Casa de Papel». Ο καθηγητής δεν σταματάει να μας εκπλήσσει και σε αυτό το part στόχο έχει να καταφέρει να βγάλει τον χρυσό και φυσικά την ομάδα του έξω από την τράπεζα! Κλείνουμε τον κύκλο των σειρών με το αίσθημα του μυστηρίου να κυριαρχεί αφού 8 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμη η τρίτη σεζόν της σειράς «Titans».

Ταινίες

Video Duration
2:20

Αν είσαι λάτρης των ταινιών μην ανησυχείς η streaming πλατφόρμα δεν θα σε απογοητεύσει ούτε αυτόν τον μήνα! Κάτσε αναπαυτικά και ας τις πάρουμε με τη σειρά. 1η Δεκεμβρίου έρχεται η ταινία «The Power of the Dog» με έναν αυταρχικό ιδιοκτήτη ράντσου να ξεκινάει ψυχολογικό πόλεμο στη νέα σύζυγο του αδερφού του και τον γιο της και στις 2 Δεκεμβρίου η «Single All The Way» για να μπεις στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα! Στις 3 Δεκεμβρίου μια ιδιαίτερη ταινία που μας γυρίζει πίσω στο 1999, η «Mixtape», με την 12χρονη Μπέβερλι να ανακαλύπτει πράγματα για τη μαμά και τον μπαμπά της από μια χαλασμένη κασέτα και στις 6 Δεκεμβρίου έρχεται η ταινία «David and the Elves» με ένα εξαντλημένο από τη δουλειά ξωτικό να βγαίνει στον έξω κόσμο για να χαρεί τα Χριστούγεννα. Για τις 10 Δεκεμβρίου βρες αρκετό χρόνο αφού στο Netflix θα κυκλοφορήσουν 4 νέες ταινίες. Αρχικά, αν σου αρέσουν οι περίεργες ιστορίες βάλε στη λίστα σου την ταινία «Two» όπου δύο άγνωστοι ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι είναι ραμμένοι μαζί…από την κοιλιά! Την ίδια ημέρα επίσης θα δεις στην αρχική σου την ρομαντική ταινία «Still Out of My League», την «Back to the Outback» και την «The Unforgivable» με μiα γυναίκα που βγαίνει απ’ τη φυλακή σε μια κοινωνία που δεν την συγχωρεί.

Ντοκιμαντέρ

Για το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου θα έχεις μόνο μια επιλογή για ντοκιμαντέρ και πιο συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου το «Voir». Σε αυτό θα παρακολουθήσεις τους λάτρεις του σινεμά να ερευνούν τις κινηματογραφικές στιγμές που τους ενθουσίασαν, τους μπέρδεψαν, τους προβλημάτισαν και τους άλλαξαν για πάντα.

Video Duration
1:10

Παιδικά

Νέες κυκλοφορίες χωρίς παιδικά γίνεται; Δεν γίνεται! Στο Netflix στις 3 Δεκεμβρίου οι μικροί μας φίλοι (ή εσύ!) θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τέταρτη σεζόν του «Jurassic World Camp Cretaceous» με τους κατασκηνωτές να ξεβράζονται σε μια νέα παράξενη περιοχή που είναι γεμάτη απειλές και τη Χριστουγεννιάτικη ταινία «Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas», όπου μια ξέφρενη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια τους περιμένει. Άλλες δύο παιδικές κυκλοφορίες αναμένουμε στις 7 Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα τη δεύτερη σεζόν του «Centaurworld» και τη δεύτερη σεζόν του «Go Dog Go».

Σε έχουν ήδη ενθουσιάσει οι νέες κυκλοφορίες για τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου; Που να δεις τι έρχεται στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου! Αν θες να τις μάθεις πρώτος μείνε συντονισμένος στο Public Blog.