House of the Dragon: Έρχεται στο ΗΒΟ το prequel του Game of Thrones

Περίληψη: Το σύμπαν του Game of Thrones, που δημιούργησε ο G.R.R. Martin, είναι γεμάτο ιστορίες που δεν είδαμε στη σειρά. Το HBO θα ταξιδέψει 300 χρόνια στο παρελθόν του Westeros για τη δημιουργία της σειράς «House of the Dragon»...

Μπορεί το Game of Thrones να ολοκληρώθηκε μετά και την προβολή της 8ης σεζόν, αλλά, η ιστορία του Westeros ξεκινάει πολύ πριν τα γεγονότα της σειράς. Ο φανταστικός κόσμος της σειράς θα συνεχίσει την πορεία του στο HBO μέσα από τη νέα σειρά «House of the Dragon».

Η νέα σειρά θα βασιστεί στο έργο του George R.R. Martin «Fire and Blood» (Φωτιά και Αίμα στα ελληνικά) και ακολουθεί την ιστορία του οίκου των Targaryen, των απογόνων της Daenerys, 300 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς. Αρχικά έχουν προγραμματιστεί 10 επεισόδια, η πλοκή των οποίων αναμένεται να καταλήξει στον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των Targaryen. Την περίοδο την οποία εξιστορεί το «House of the Dragon» οι Targaryen ήταν εκείνοι οι οποίοι κυβερνούσαν τα επτά βασίλεια.

Οι fans των βιβλίων και της σειράς σίγουρα θα χαρούν από το γεγονός πως ο George R.R. Martin θα παίξει ενεργό ρόλο στη δημιουργία της σειράς, καθώς θα έχει θέση συμπαραγωγού. Μαζί του θα είναι ο Ryan Condal, ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner. Ήδη γνωρίζουμε και έναν από τους σκηνοθέτες της, καθώς το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο Miguel Sapochnik, που έχει και στο παρελθόν εργαστεί σε επεισόδια του Game of Thrones.

Τα νέα αυτά προήλθαν από εκδήλωση του HBO για την παρουσίαση του HBO Max, της συνδρομητικής υπηρεσίας τηλεόρασης της εταιρίας, η οποία θε ξεκινήσει μεν τη λειτουργία της τον Μάιο του 2020, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν το House of the Dragon θα είναι τότε διαθέσιμο.

Για ό,τι νεότερο σχετικά με την πρεμιέρα της νέας σειράς, μείνε συντονισμένος στο Public Blog!