Χριστούγεννα στο Public με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και πολλά δώρα

Περίληψη: Ο γνωστός ηθοποιός διαλέγει δώρα και σου δίνει ιδέες για να είναι και τα δικά σου μοναδικά και αξέχαστα!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν, οι γιορτές ήρθαν, τα σχολεία έκλεισαν και πλέον πηγαίνουμε ολοταχώς για το… ευτυχές νέον έτος! Τώρα είναι η εποχή των δώρων και των γλυκών, των οικογενειακών τραπεζιών και των καλάντων. Αλλά ας εστιάσουμε στα δώρα, μιας και τα υπόλοιπα είναι, λίγο έως πολύ, δεδομένα. Το μεγάλο βάσανο για τους περισσότερους είναι το τι δώρα θα πάρουν στα παιδιά, στους γονείς, στους φίλους. Επειδή εμείς δεν γίνεται να έχουμε αντικειμενική άποψη, λοιπόν, καλέσαμε τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, τον βάλαμε στο Public @ Golden Hall και τον αφήσαμε να διαλέξει ό,τι ήθελε από τα ράφια του καταστήματος!

Προφανώς, υπάρχει και το ανάλογο βίντεο για να δεις τι επέλεξε ο Γιώργος για να δωρίσει στους δικούς του!

Video Duration
2:35

Σε περίπτωση που αποφάσισες να διαβάσεις το υπόλοιπο άρθρο προτού δεις το βίντεο, δεν θα κάνουμε spoiler, επομένως δεν πρόκειται να γράψουμε κι όλας τι διάλεξε ο Γιώργος. Δες το βίντεο! Αυτό που μπορούμε να γράψουμε, όμως, είναι το ότι το Public έχει ό,τι δώρο μπορείς να φανταστείς, είτε είναι για τον εαυτό σου είτε για τους αγαπημένους σου! Τα πάντα σε περιμένουν στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και εκεί, αλλά και στο site του Public, αν δε θες να αποχωριστείς την θαλπωρή και τη ζέστη του σπιτιού σου, θα βρεις τα καλύτερα!

Θέλεις βιβλία; Το Public έχει τη μεγαλύτερη συλλογή με ό,τι βιβλίο μπορείς να φανταστείς, και μερικά που δε μπορείς! Θα βρεις όλα τα smartphones και τα αξεσουάρ τους, ακουστικά και headphones για να απολαμβάνεις μουσική χωρίς να ενοχλείς τους γύρω σου, αλλά και ασύρματα ηχεία Bluetooth, αν θέλεις όντως να τους ενοχλείς! Βινύλια (και CD) για να ακούς τη μουσική που αγαπάς με στυλ, αλλά και πικάπ για να μπορείς να τα παίζεις! Και βέβαια… παιχνίδια! Πολλά παιχνίδια! Όλα τα παιχνίδια, για μικρούς, μεσαίους και μεγάλους, γιατί τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος του εντός σπιτιού παιχνιδιού και στην τελική, ποιος λέει ότι το παιχνίδι σταματάει μετά από κάποια ηλικία; Έλα στο Public και… παίξε με την ψυχή σου μέχρι… του χρόνου!