Χριστουγεννιάτικη βόλτα στο Public παρέα με την Αντιγόνη Ψυχράμη

Περίληψη: Έλα να πάμε μια βόλτα για Χριστουγεννιάτικα ψώνια και δώρα στο Public και δες τη γνωστή τραγουδίστρια να διαλέγει δώρα για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Επιτέλους Χριστούγεννα! Οι μέρες τις οποίες όλοι περιμένουν με ανυπομονησία για 350 μέρες, κάθε χρόνο. Η αίσθηση των Χριστουγέννων είναι κάτι το μοναδικό. Δεν είναι απλά μια γιορτή, ούτε μια περίοδος η οποία απλώς ξέρεις ότι είναι εορταστική. Το νιώθεις παντού και το βλέπεις ακόμη και στο δρόμο. Τα στολισμένα σπίτια, τα φωτάκια στα μπαλκόνια, στις κολώνες και στις πλατείες, τα φώτα τα οποία, αν και βρισκόμαστε στην πιο "σκοτεινή" περίοδο του χρόνου, γεμίζουν με φως τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, τα μαγαζιά, όλα συμβάλλουν σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Και βέβαια τα δώρα! Η ανυπομονησία για την πρωτοχρονιά, τότε που εμείς οι Έλληνες ανταλλάσσουμε δώρα, αλλά και η ζέστη που νιώθουμε όταν χαρίζουμε δώρα στους αγαπημένους μας!

Βέβαια, η επιλογή του κατάλληλου δώρου είναι κάτι το οποίο, κάθε χρονιά, γεμίζει αρκετούς από εμάς με άγχος. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για γονείς, για παιδιά, για βαφτιστήρια, για φίλους και συγγενείς; Θα τους αρέσει; Τι να τους πάρω; Το παν είναι να έχεις ιδέες! Λοιπόν, επειδή εμείς θέλουμε να σου δώσουμε ιδέες, φωνάξαμε την αγαπητή τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη και, όχι, δεν της είπαμε να διαλέξει δώρα για εσένα που διαβάζεις αυτό το άρθρο, αλλά για τον εαυτό της και τους δικούς της ανθρώπους! Για να πάρεις κι εσύ ιδέες για τους δικούς σου!

Δες το βίντεο και επιστρέφουμε!

Video Duration
3:07

Η Αντιγόνη διάλεξε τα δικά της δώρα, τα οποία σίγουρα θα σε έχουν βοηθήσει, όπως και εμάς! Αλλά στο Public δε θα βρεις μόνο αυτά, αλλά και πολλά περισσότερα, είτε θέλεις δώρο για τον gamer βαφτισιμιό, είτε για τον tech-freak κουμπάρο, είτε για τη βιβλιοφάγο αδερφή, είτε, τελικά, θέλεις μερικά έξτρα στολίδια για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι σου! Πέρνα μια βόλτα από το πιο κοντινό Public ή μπες στο public.gr για να βρεις τα πάντα!