Χρόνια πολλά Δήμητρα και Δημήτρη! Πάρε ιδέες για τα δώρα τους!

Περίληψη: Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν αγοράσουν... ερευνούν, πάμε μια «βόλτα» από τις προτάσεις δώρων του public.gr, για να τα δούμε όλα οργανωμένα!

Αν κάθε ελληνική οικογένεια μετρά τουλάχιστον μια Ιωάννα ή έναν Γιάννη στους συγγενείς της («σπίτι χωρίς Γιάννη κλπ»), ε, το ίδιο ισχύει για τη Δήμητρα και τον Δημήτρη. Παιδιά, γονείς, αδέρφια, ξαδέρφια... όλο και κάποιος από τους οικείους μας γιορτάζει αυτό το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου! 

Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν αγοράσουν... ερευνούν, πάμε μια «βόλτα» από τις προτάσεις δώρων του public.gr για να τα δούμε όλα οργανωμένα.

Ξεκινάμε από τους μικρούς, γιατί δεν νοείται πιτσιρικάς ή δεσποινίδα που θα περάσει την ονομαστική του γιορτή χωρίς δωράκια. Επιτραπέζια, λοιπόν! Η κλασική Monopoly αλλά σε εκδοχή Fortnite θα εκτιμηθεί από όλους, ενώ τα αγόρια σίγουρα θα ενθουσιαστούν σίγουρα με το επικό Οι Άποικοι του Κατάν.

Για τη Δήμητρα - κοπέλα, αδερφή ή φίλη - δώσε βάση: ένα στυλάτο μπουκάλι θερμός για να μη κρυώνει ο καφές της είναι ό,τι πρέπει για τις πολυάσχολες ημέρες. Θα εκτιμήσει δεόντως ένα επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών και, αν έχει αδυναμία στα σημειωματάρια, προτίμησε ένα με ζωηρό χρώμα, όπως αυτό της Moleskine. Αν πάλι είναι λάτρης της φωτογραφίας, μήπως ήρθε η ώρα να της χαρίσεις την Sony Cyber-shot DSC H300 και να κερδίσεις την καρδιά της για πάντα;

Έφτασε η ώρα του Δημήτρη. Κανείς δεν θα πει όχι σε μια καλή ξυριστική μηχανή, ή, αν έχεις αποφασίσει να του κάνεις ένα μεγαλύτερο δώρο, θα τον ενθουσιάσεις με το best seller smartphone της Huwaei P30 Lite! Αν αγαπάει το gaming, σίγουρα θα λατρέψει το Nintendo Switch Lite. Και μήπως ήρθε η ώρα να του πάρεις εκείνο το tablet, που τόσο καιρό σκέφτεται;

Τα βιβλία ήταν, είναι και θα είναι η πιο safe επιλογή για δώρα, οπότε ρίξε μια ματιά στις σελίδες του public.gr: Λογοτεχνία, μαγειρική, τέχνες ή επιστήμες; Θα βρεις επιλογές για τα πάντα στην κατηγορία των ελληνικών βιβλίων. Αν πάλι προτιμά τα ξενόγλωσσα, επίλεξε ανάμεσα σε νέες κυκλοφορίες, best sellers και τα κορυφαία σε αξιολογήσεις!

Χρόνια πολλά Δήμητρα, χρόνια πολλά Δημήτρη! Χάρισε τις ευχές σου με τον καλύτερο τρόπο: ένα δώρο από το κοντινότερο κατάστημα Public ή το public.gr