Η δεύτερη σεζόν του Mythic Quest έρχεται το Μάιο στο Apple TV+

Περίληψη: Το Apple TV+ έχει μικρότερο κατάλογο από ανταγωνιστικές υπηρεσίες, αλλά πολύ ποιοτικές παραγωγές. Μία από αυτές, το Mythic Quest, θα κυκλοφορήσει σύντομα τη 2η σεζόν του.

Μία από τις αγαπημένες μας σειρές στο Apple TV+, το Mythic Quest, επιστρέφει με δεύτερη σεζόν. Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser trailer στο οποίο μαθαίνουμε πως ο νέος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 7 Μαΐου.

Αν δεν έχεις δει το Mythic Quest σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Πρόκειται για ένα sitcom γύρω από μία εταιρία παραγωγής video game, η οποία έχει δημιουργήσει το νούμερο ένα online multiplayer παιχνίδι στον κόσμο. Η πρώτη σεζόν είχε 9 επεισόδια, αλλά το νούμερο αυξήθηκε αργότερα σε 10. Το δέκατο επεισόδιο ήταν ένα ξεχωριστό work from home επεισόδιο. Πολλές σειρές δημιούργησαν special επεισόδια λόγω καραντίνας, αλλά το δέκατο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Mythic Quest πιστεύουμε πως ήταν το κορυφαίο από αυτά.

Video Duration
1:03


Στη δεύτερη σεζόν, το studio πίσω από το πιο επιτυχημένο multiplayer online παιχνίδι ετοιμάζεται για το νέο μεγάλο expansion μετά το Raven’s Banquet. Η ομάδα πίσω από το Mythic Quest έχει επιστρέψει πλέον στο γραφείο μετά από μήνες τηλε-εργασίας και καραντίνας. Ο Ian, director του παιχνιδιού, και η Poppy, η οποία έχει προαχθεί σε co-director, δεν έχουν ξεκάθαρο πλάνο για το πως θα είναι το επόμενο μεγάλο expansion του παιχνιδιού.

Το Mythic Quest έχει δημιουργηθεί από μία πολύ ταλαντούχα ομάδα δημιουργών, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από το εξαιρετικά επιτυχημένο It’s Always Sunny in Philadelphia. Παρότι η ιδέα είναι κλασική και δοκιμασμένη (workplace sitcom) το Mythic Quest τη φέρνει σε ένα νέο χώρο, αυτό των video games. Αν θες να δεις κι εσύ το Mythic Quest χρειάζεται συνδρομή στο Apple TV+. Μην ξεχνάς, όμως, πως ισχύει ακόμα η προσφορά η οποία σου δίνει ένα χρόνο δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία streaming με κάθε αγορά νέων συσκευών Apple.