Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ πλησιάζει και τη γιορτάζουμε με Public Coffee Days!

Περίληψη: Οι Public Coffee Days ξεκίνησαν! Ανακάλυψε τι σε περιμένει στο Public.gr και τα καταστήματα Public με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ.

Κάθε χρόνο, την 1η Οκτωβρίου γιορτάζει ο καφές! Αυτή η ημέρα έχει θεσμοθετηθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ από τον Διεθνή Οργανισμό Καφέ (International Coffee Organization). Η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Καφέ διεξήχθη το 2015 και η γιορτή ξεκίνησε από την Ιταλία και συγκεκριμένα την Expo 2015 του Μιλάνου.

Σκοπός της ημέρας αυτής είναι να προάγει τον καφέ, να προωθήσει τις Fair Trade πρακτικές εμπορίου και να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από τις συνθήκες καλλιέργειας του αγαπημένου καρπού εκατομμυρίων ανθρώπων. Για τον εορτασμό της ημέρας γίνονται διάφορες ενέργειες κάθε χρόνο σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν στον Διεθνή Οργανισμό Καφέ, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Στο Public γιορτάζουμε και εμείς την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο!

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ να διαρκεί, επίσημα, μόνο μία μέρα, αλλά στο Public θα τη γιορτάσουμε για μία ολόκληρη εβδομάδα, στις Public Coffee Days. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Η μαγεία του καφέ σε περιμένει σε δύο καταστήματα, στο Public Athens Metro Mall και στο Public Golden Hall. Από Δευτέρα έως Παρασκευή σε περιμένουμε εκεί από τις 16:00 μέχρι τις 20:00, ενώ το Σάββατο οι Public Coffee Days ξεκινούν στις 11:00 και ολοκληρώνονται στις 15:00. Τι σε περιμένει αυτές τις ώρες; Πάμε να δούμε!

Αν παρευρεθείς στα καταστήματα Public Athens Metro Mall και Golden Hall κατά τη διάρκεια των Public Coffee Days θα έχεις την ευκαιρία να βγάλεις selfies, να πιεις καφέ με προσωποποιημένο latte art και να διεκδικήσεις δώρα. Στα συμμετέχοντα καταστήματα μπορείς να βγάλεις μία selfie ή να μοιραστείς με τους ανθρώπους μας τα συναισθήματά σου για τον καφέ και αυτά θα τα δεις να εμφανίζονται επάνω στον καφέ σου. Επιπλέον, μπορείς να αποκτήσεις όποια μηχανή του καφέ θες και να πάρεις δώρο το Φ.Π.Α. (η ενέργεια ισχύει στο συμμετέχοντα καταστήματα και online).

Τέλος, μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στην κλήρωση για μεγάλα δώρα. Για να συμμετέχεις θα πρέπει να μοιραστείς στα social media την καφεδο-selfie σου από τα καταστήματα Public με το hashtag #selfiecoffee. Στο χώρο των δύο καταστημάτων θα υπάρχει ειδικό backdrop για την ημέρα αυτή, για να βγάλεις τη selfie σου, να τη μοιραστείς στα κοινωνικά δίκτυα και να πάρεις μέρος στην κλήρωση για μεγάλα δώρα.

Τα δώρα που θα χαρίσουμε κατά τη διάρκεια των Public Coffee Days χορηγήθηκαν από την POCO, τη Xiaomi, τη Nespresso και τη Siemens. Η συμμετοχή σου με τη #selfiecoffee που θα τραβήξεις σε βάζει στην κλήρωση για:

  • E-Scooter Xiaomi Mi 3
  • Smartphone Poco X3 Pro 128GB
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P
  • Nespresso Combo: 1 μηχανή Vertuo Next, 1 accessory, 50 κάψουλες
  • Αυτόματη Μηχανή Espresso Siemens EQ.300 TI351209RW

Οι Public Coffee Days μόλις ξεκίνησαν! Μην τις χάσεις!