Η Taylor Swift έγινε... Thirtay: Οι σημαντικότερες στιγμές της!

Περίληψη: Η Taylor Swift έγινε τριάντα! Μαζί με τα «χρόνια πολλά» ας θυμηθούμε την πορεία της αγαπημένης μέχρι σήμερα...

Σήμερα, 13 Δεκεμβρίου 2019, η Taylor Swift κλείνει τριάντα (30) χρόνια ζωής – ή Thirtay, όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της. Και μπορεί να είναι μόλις 30, αλλά έχει ήδη καταφέρει πολλά και σπουδαία την καριέρα της. Με την ευκαιρία των γενεθλίων της, λοιπόν, πάμε να θυμηθούμε κάποια από αυτά:

Η Taylor γεννήθηκε στο Reading της Pennsylvania και το ενδιαφέρον της για τη μουσική ξεκίνησε περίπου στα 9 της, όταν άρχισε να ασχολείται με το musical στο σχολείο, μαζί με μαθήματα φωνητικής και υποκριτικής. Βασική της έμπνευση η country - επομένως, για να κυνηγήσει την καριέρα της σε αυτό το είδος, έπρεπε να μετακομίσει στο Nashville του Tennessee.

Η παρουσία της στα μουσικά πράγματα ξεκίνησε «επίσημα» το 2006 με τον ομώνυμο δίσκο «Taylor Swift», που κυκλοφόρησε όταν η Taylor ήταν μόλις 16 χρονών. Ακολούθησε το «Fearless» το 2008, το οποίο έγινε πολλαπλά πλατινένιο και είχε περισσότερο pop χαρακτήρα. Συνολικά η Taylor Swift έχει κυκλοφορήσει 7 δίσκους μέχρι σήμερα, με τελευταίο το «Lover», που κυκλοφόρησε φέτος.

Η μουσική της καριέρα τις έχει αποφέρει δεκάδες βραβεία. Μεταξύ άλλων, έχει τιμηθεί με 10 Grammy, 29 American Music Awards (αριθμός ρεκόρ), 23 βραβεία Billboard ενώ κατέχει επίσης και 6 ρεκόρ Guinness! Για την δεκαετία που κλείνει, το Billboard ονόμασε την Taylor Swift «Woman of the Decade».

Μια από τις βραβεύσεις της ήρθε σε μια μάλλον... περίεργη στιγμή της καριέρας της. Κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards 2009, τη στιγμή της απονομής του βραβείου για το καλύτερο video, το οποίο η Taylor Swift κέρδισε επάξια για το τραγούδι «You Belong With Me», ο Kanye West όρμισε στη σκηνή, διακόπτοντας το λόγο της, για να εκφράσει τη δική του άποψη σχετικά με το αποτέλεσμα.

Εκτός από τη μουσική, έχει ασχοληθεί και με την ηθοποιία - οι fans της αναμένουν το musical «Cats», που έρχεται σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες και αναμένεται να κλέψει εντυπώσεις!

Και λίγες extra πληροφορίες: Ο τυχερός της αριθμός είναι το 13 (η ημερομηνία της γέννησής της) και λατρεύει τις γάτες.

Χρόνια πολλά Taylor Swift!