Ημερολόγια Legami 2020: Κερδίστε τα για μια οργανωμένη χρονιά!

Περίληψη: Οι σελίδες στο ημερολόγιo του 2019 σε λίγο τελειώνουν. Έρχεται η καινούργια χρονιά με νέους στόχους, νέα ραντεβού, πολλά «να θυμηθώ» και άλλα τόσα «μη ξεχάσω»...

Το νέο έτος είναι (σχεδόν) εδώ. Αν η to do list σου περιλαμβάνει το bullet «θα είμαι πιο οργανωμένος», τότε χρειάζεσαι σίγουρα καινούργιο ημερολόγιο. Πάρε τη χρονιά στα χέρια σου και οργάνωσε κάθε μέρα σου με τα πιο πρακτικά και στυλάτα Legami ημερολόγια, που είναι η αδυναμία μας!

Κάθε μέρα είναι μια καινούργια αρχή. Για τους ultra busy, που η ημέρα τους αρχίζει πολύ νωρίς και τελειώνει πολύ αργά, τα ημερήσια ημερολόγια είναι ο καλύτερος βοηθός! Στο Public θα τα βρεις σε δεκάδες σχέδια και χρώματα και σίγουρα ένα θα ταιριάξει απόλυτα με το προσωπικό σου στυλ!

Για κάτι ακόμα πιο «μαζεμένο», θα βρεις πολλά mini και pocket ημερολόγια, τα οποία χωράνε ακόμα και στην τσέπη σου!

Αν πάλι θες να ξέρεις από το πρωί της Δευτέρας τι θα «τρέξει» ως το κλείσιμο της εβδομάδας, we got your back! Με τα εβδομαδιαία ημερολόγια τα έχεις όλα under control.

Το Public, σε συνεργασία με τη Legami, χαρίζει σε οκτώ (8) τυχερούς ισάριθμα (8) ημερολόγια, για την πιο οργανωμένη χρονιά. 

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής: 

Μάριος Ιωάννου
Κλεονίκη Μούλιου
Πέτρος Μουτάφης 
Ελεάννα Δοντά 
Νίκος Ιγνατίου
Νίκος Γιαλελής
Μαρία Λυγνού
Νίκη Δημάκη

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Όποιο ημερολόγιο κι αν σου ταιριάζει, θα το βρεις στο Public. Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα ή κάνε «κλικ» στο public.gr, για να σε βρει η νέα χρονιά πιο οργανωμένο από ποτέ!