K-pop fans, σπεύσατε: Το «BTS World» επέστρεψε στο Public!

Περίληψη: Έγινε ανάρπαστο το καλοκαίρι που πέρασε και τα ράφια του Public ξαναγέμισαν για να ικανοποιήσουν όλους τους fans!

Είτε είσαι «πρωτάρης» στην k-pop είτε μετράς αρκετά albums στη συλλογή σου, αν κάποιος τσεκάρει τη λίστα στου στο Youtube θα βρει σίγουρα όλα hits των BTS. Έχεις φάει κόλλημα με το επταμελές boy band από την Κορέα; Ανεβάζεις με... μανία τα views των videoclips τους; Κι εμείς! 

Θα έχεις σίγουρα ακουστά το BTS World, το video game που, μέσα από το κινητό σου, μπορείς να πάρεις τον ρόλο του manager των BTS και να ταξιδέψεις μαζί τους σε όλη τη μουσική τους πορεία, από το 2012 μέχρι σήμερα. Ένα μουσικό ταξίδι που κατάφερε να χωρέσει στο album τους με τίτλο «BTS World: Original Soundtrack».Έγινε ανάρπαστο το καλοκαίρι που πέρασε και τα ράφια του Public ξαναγέμισαν για να ικανοποιήσουν όλους τους fans! 

Για την ιστορία: Το album κυκλοφόρησε λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού (26 Ιουνίου) 2019 και περιλαμβάνει 14 τραγούδια. Μεταξύ αυτών θα βρεις και τρία κομμάτα που είχαν κυκλοφορήσει πριν το παιχνίδι, τα «Dream Glow», «A Brand New Day», και «All Night». Επίσης, στο album θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις theme songs, ένα για κάθε μέλος του συγκροτήματος(!), και, φυσικά, soundtracks από το παιχνίδι! 

Video Duration
3:01


Το album «BTS World: Original Soundtrack» είναι διαθέσιμο στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr! Πάτα play και δυνάμωσέ το!