Καλοκαίρι 2021: Κάνε το πιο hot μαύρισμα του καλοκαιριού με την Australian Gold [Διαγωνισμός]

Περίληψη: Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, βουτιές, διακοπές, χαλάρωση και ηλιοθεραπεία. Με την Australian Gold μπορείς να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα και να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο με ασφάλεια.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει επικίνδυνα και η μόνη διέξοδος για δροσιά και χαλάρωση είναι η εξόρμηση στην παραλία. Και επειδή δεν πρέπει να χάσεις το φετινό μαύρισμα, η Australian Gold είναι εδώ για να σε προμηθεύσει με τα προϊόντα που χρειάζεσαι.

Australian Gold to the rescue!

Η Australian Gold σου προσφέρει εύκολο και γρήγορο μαύρισμα, με πολλές διαφορετικές επιλογές. Αν θέλεις κάτι εξωτικό, που προσφέρει έντονο μαύρισμα και έχει αξεπέραστο άρωμα, πρέπει να επιλέξεις το Dark Intensifier. Το συγκεκριμένο δεν έχει SPF και έτσι έχεις τη δυνατότητα να βάλεις από πριν το αντηλιακό σου με προστασία και μετά το λαδάκι μαυρίσματος.

Βέβαια, αν θέλεις ένα συνδυασμό αντηλιακού με δείκτη προστασίας και σπρέι μαυρίσματος πρέπει να επιλέξεις το αντηλιακό Spray Gel Australian Gold Cocoa Dreams. Πέρα από το δροσερό άρωμα του με νότες από πορτοκάλι, κίτρο, μπανάνα, καρύδα & βανίλια, αυτό το σπρέι διαθέτει SPF 30 και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, Aloe Vera, βιταμίνη Ε και Ωμέγα έλαια. Με το Spray Gel Cocoa Dreams έχεις τα πάντα: αξεπέραστο άρωμα, προστασία από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες και μαύρισμα που ενυδατώνει το δέρμα.

Αν θέλεις όλα τα παραπάνω αλλά να προσθέσεις και έναν τόνο λάμψης, τότε πρέπει να αγοράσεις το αντηλιακό Spray Australian Gold Gel Bronzer Cocoa Dreams. Ουσιαστικά, είναι ένα αδιάβροχο σπρέι το οποίο επιταχύνει το μαύρισμα και ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα και του αφήνει μία bronze λάμψη.

Εξίσου αξιόλογο είναι και το σπρέι λαδιού μαυρίσματος Dark Tanning Accelerator με Bronzers. Αυτό το σπρέι σου προσφέρει πολύ έντονο μαύρισμα στη στιγμή, χάρη στα εκχυλίσματα μαύρου καρυδιού, ενώ η Αλόη Βέρα, η Provitamin B5 και οι βιταμίνες A και Ε βοηθούν το μαύρισμα σου να έχει διάρκεια και το δέρμα σου να παραμένει υγιές.

Λάβε μέρος και κέρδισε στον Διαγωνισμό Austalian Gold!

Το Public κληρώνει και χαρίζει σε οκτώ (8) τυχερούς αντηλιακά spray της Australian Gold (2x Λάδι Μαυρίσματος Σπρέι Dark Intensifier, 2x Αντηλιακό Spray Gel Australian Gold Cocoa Dreams SPF30, 2x Αντηλιακό Spray Australian Gold Gel Bronzer Cocoa Dreams SPF15, 2x Τζελ Σπρέι Μαυρίσματος Με Bronzers). Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 4 Αυγούστου. Πολλαπλές συμμετοχές δε θα λαμβάνονται υπόψιν.

Καλή επιτυχία!