The Lord of the Rings / Φθινόπωρο του 2022 η πρεμιέρα της σειράς!

Περίληψη: Η πολυαναμενόμενη σειρά The Lord of the Rings που ετοιμάζει το Amazon θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2022.

Τα γυρίσματα της σειράς The Lord of the Rings μόλις ολοκληρώθηκαν στη Νέα Ζηλανδία και τώρα αυτό που μένει είναι να φτάσουν τα επεισόδια στις τηλεοράσεις μας. Αυτό θα γίνει σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο από τώρα. Το Amazon, η εταιρία παραγωγής της σειράς, ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Amazon Prime, με νέα επεισόδια να προβάλλονται εβδομαδιαία. Άρα δεν θα μπορέσεις να κάνεις binge όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου στις 2 Σεπτεμβρίου, θα παρακολουθήσεις μόνο το πρώτο. Η εικόνα που βλέπεις στο άρθρο είναι από το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Γενικότερα όμως, το Amazon δεν έχει κάνει γνωστές πολλές πληροφορίες για το τι θα έρθει στις οθόνες μας σε ένα χρόνο (και κάτι) από τώρα.

Το Amazon κρατά τόσο καλά κρυμμένα τα χαρτιά του που παρότι η σειρά βρίσκεται στα τελευταία στάδια παραγωγής της πρώτης σεζόν, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το επίσημο όνομά της! Ελάχιστες είναι και οι λεπτομέρειες για την πλοκή της σειράς, με το Amazon να μοιράζεται μόνο γενικές πληροφορίες μέχρι τώρα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως η σειρά θα βασιστεί στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, και άρα τοποθετείται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των The Hobbit και The Lord of The Rings.

Το Amazon έχει επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό στη σειρά και σκοπεύει να επενδύσει ακόμα περισσότερα χρήματα στο μέλλον. Με το τέλος των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν, ήδη ανακοινώθηκε πως ξεκινούν τα γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο κι ας είναι ακόμα άγνωστο το πόση επιτυχία θα έχει η σειρά. Αν κρίνουμε από την ανυπομονησία των fans όμως, τότε σίγουρα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον!

Υπομονή μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2022 LOTR fans! Αν μέχρι τότε έχουμε νεότερες πληροφορίες, όπως κάποιο trailer ή το όνομα της σειράς, να είσαι σίγουρος πως θα το διαβάσεις εδώ. Γι’ αυτό μείνε συντονισμένος στο Public Blog.