Δες την πρώτη φωτογραφία της Margot Robbie ως Barbie

Περίληψη: Η Warner Bros. μοιράστηκε την πρώτη εικόνα της Margot Robbie ως Barbie, από τα γυρίσματα της ομώνυμης ταινίας, και ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Ένα από τα μελλοντικά projects της Warner Bros. Pictures που βρίσκεται αύτη τη στιγμή υπό παραγωγή είναι η ταινία Barbie. Τα γυρίσματα γίνονται αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτριας Gretta Gerwig, την οποία ίσως ξέρεις από το Little Women. Στα του casting τώρα, στο ρόλο της δημοφιλέστερης κούκλας στον κόσμο θα βρίσκεται η Margot Robbie. Μέχρι πρόσφατα δεν γνωρίζαμε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία, αλλά η Warner αποφάσισε πρόσφατα να μοιραστεί μία φωτογραφία της Margot Robbie ως Barbie και να ανακοινώσει την ημερομηνία της πρεμιέρας στις ΗΠΑ.

Barbie – Έρχεται τον Ιούλιο του 2023

Όπως βλέπουμε και στο tweet της Warner Bros. Pictures, η ταινία Barbie θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023. Το studio φαίνεται πως έχει τεράστια εμπιστοσύνη στην ταινία, καθώς αυτή η περίοδος κυκλοφορίας ανήκει συνήθως στις blockbuster ταινίες των εταιριών. Στο ίδιο «τιτίβισμα» βλέπουμε για πρώτη φορά και τη Margot Robbie στο ρόλο της Barbie. Με ένα τεράστιο χαμόγελο και μέσα στη ροζ cabrio Corvette, ένα από τα πιο δημοφιλή οχήματα στην ιστορία της κούκλας, η Margot Robbie είναι λες και μόλις βγήκε από μία συσκευασία παιχνιδιού.

Από πλευράς χρωμάτων κυριαρχεί -φυσικά!- το ροζ. Η φωτογραφία έχει μία retro αισθητική που μας θυμίζει κάτι από 50s-60s. Παρ’ όλα αυτά, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η ταινία θα διαδραματίζεται σε κάποια περίοδο στο παρελθόν ή στο σήμερα. Τα βασικά σημεία της πλοκής επίσης δεν έχουν γίνει γνωστά, οπότε η vintage αισθητική μπορεί απλά να είναι μία στιλιστική επιλογή των δημιουργών.

Το cast της ταινίας Barbie

Πέρα από την Margot Robbie, γνωρίζουμε και πολλούς ακόμα ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στην ταινία. Ο Ryan Gosling θα έχει κι αυτός κεντρικό ρόλο καθώς θα υποδυθεί τον Ken. Ξέρουμε επίσης πως Will Ferrell θα παίξει το ρόλο του CEO μίας εταιρίας παιχνιδιών. Η λίστα με τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στην ταινία έχει ακόμα πολλά και σημαντικά ονόματα. Η ταινία Barbie έχει προσθέσει έναν μεγάλο αριθμό ηθοποιών, ακριβώς όπως και η επερχόμενη ταινία «Oppenheimer» του Christopher Nolan. Μάλιστα, οι δύο ταινίες, «Barbie» και «Oppenheimer», θα κάνουν πρεμιέρα την ίδια ημέρα.

Το υπόλοιπο cast της ταινίας Barbie αποτελείται από τους: America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Will Ferrell, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell, Hari Nef, Rhea Perlman, Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, και Jamie Demetriou. Το όνομα της Emma Mackey (Maeve Wiley του Sex Education στο Netflix) προκάλεσε αρκετό «ντόρο» λόγω της ομοιότητας της ηθοποιού με τη Margot Robbie, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο ρόλος της στην ταινία.

Η ταινία Barbie βρίσκεται υπό ανάπτυξη πολλά χρόνια

Βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στη πρώτη live action ταινία Barbie. Σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο θα δούμε στη μεγάλη οθόνη την Margot Robbie ως Barbie, ή Barbara Millicent Roberts όπως είναι το πλήρες όνομα της πασίγνωστης κούκλας. Παρ’ όλα αυτά, το project πέρασε από πολλά «κύματα» μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Η ταινία αναπτυσσόταν από τη Sony και τα πρώτα βήματα παραγωγής είχαν ξεκινήσει από το 2014. Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο αρχικά είχε επιλεγεί η Amy Schumer. Η Schumer, όμως, αποχώρισε από το project και αντικαταστάθηκε από την Anne Hathaway. Μετά από την αποχώρηση και της Diablo Cody, σεναριογράφου της ταινίας σε εκείνο το σημείο, η παραγωγή βρέθηκε σε τέλμα.

Η Sony δεν κατάφερε ποτέ να προχωρήσει αρκετά με την παραγωγή και έτσι λίγα χρόνια αργότερα τα δικαιώματα μεταφέρθηκαν στην Warner Bros. Pictures που προχώρησε με πολύ πιο γρήγορα βήματα και χωρίς πισωγυρίσματα. Η Margot Robbie επιλέχθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο το 2019 με τα γυρίσματα να ξεκινούν φέτος το Μάρτιο. Έτσι τον Ιούλιο του 2023 θα κυκλοφορήσει επιτέλους στις αίθουσες η πρώτη live action ταινία γύρω από την εμβληματική κούκλα της Mattel.