Marvel’s Moon Knight / Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας σειράς

Περίληψη: Το πρώτο trailer της σειράς Moon Knight κυκλοφόρησε και μας αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας της πολυπόθητης σειράς.

Το Moon Knight είναι το νεότερο project του MCU μετά το Spider-Man: No Way Home και θα είναι η πρώτη σειρά της Marvel στο Disney+ για το 2022. Μετά από μεγάλη αναμονή, το πρώτο trailer για το Moon Knight έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα Wildcard του NFL, μεταξύ των Arizona Cardinals και των Los Angeles Rams. Η απήχηση του trailer αποδείχθηκε τεράστια καθώς πηγές της Disney αναφέρουν πως ξεπέρασε τις 75 εκατομμύρια προβολές, τόσο online όσο και κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, μέσα στις πρώτες 24 ώρες προβολής του.

Ο Moon Knight εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1975, στο κόμικ Werewolf by Night #32 από τους δημιουργούς Doug Moench και Don Perlin. Υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες της Marvel, αφού ο χαρακτήρας υπήρξε μέλος των Avengers, των Midnight Sons και των Heroes for Hire. Όπως μας αποκαλύφθηκε στο trailer, ο Moon Knight, θα κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel με τη δική του σειρά στο Disney+, στις 30 Μαρτίου 2022!

Video Duration
1:58

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Oscar Isaac στον ρόλο του Moon Knight, ο οποίος ζει με το όνομα Steven Grand. Ο Steven είναι ένας πρώην πεζοναύτης της Αμερικής με διασπαστική διαταραχή ταυτότητας, η οποία εκδηλώνεται μέσα από διαφορετικές προσωπικότητες. Όταν θα επιστρέψει στη γη ο Khonshu, ο Αιγύπτιος θεός της σελήνης, το άγχος του Marc Spector (μία από τις διαφορετικές προσωπικότητες του Steven Grand) για την ψυχική του ασθένεια θα επιδεινωθεί με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Στο trailer λοιπόν, βλέπουμε ότι ο Steven δεν μπορεί να διακρίνει τη ζωή και τα όνειρα. Επίσης, βλέπουμε τον χαρακτήρα του Ethan Hawke, ο οποίος είναι ένας τρελός επιστήμονας που έχει ως σκοπό να σταματήσει τον πόνο των ανθρώπων, αλλά χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωα τους ίδιους τους ανθρώπους. Στο τέλος, βλέπουμε τον Spector να αφήνεται στο χάος και να μεταμορφώνεται στον Moon Knight.

Η σειρά θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια.και είναι μέρος της τέταρτης φάσης του Marvel Cinematic Universe. Τέσσερα επεισόδια είναι σκηνοθετημένα από τον Mohamed Diab και τα άλλα 2 από τους Justin Benson και Aaron Moorhead. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι ο δημιουργός της σειράς Jeremy Slater, οι Mohamed Diab και Oscar Isaac και οι Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Louis D'Esposito και Kevin Feige.