The Matrix: Resurrections / Το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε

Περίληψη: Ο Neo επιστρέφει στο Matrix στη νέα ταινία The Matrix: Resurrections. Το trailer της τέταρτης ταινίας μας δίνει μία πρώτη γεύση από ό,τι μας περιμένει.

Η πρώτη ταινία Matrix κυκλοφόρησε πριν από 22 χρόνια και ήταν πραγματικά επαναστατική για τα δεδομένα του Hollywood. Φέτος, το Matrix επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την τέταρτη ταινία της σειράς, την οποία θα σκηνοθετήσει η Lana Wachowski. Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε ο τίτλος της ταινίας, The Matrix: Resurrections, ενώ εδώ και λίγες ώρες η Warner Bros. Pictures έκανε διαθέσιμο το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία.

Στο σχεδόν τριών λεπτών βίντεο βλέπουμε χαρακτήρες που γνωρίζουμε και περιμένουμε, όπως ο Neo (Keanu Reeves) και η Trinity (Carrie-Anne Moss). Συναντάμε επίσης και πολλούς νέους χαρακτήρες. Μεταξύ αυτών ο ψυχολόγος του Neo, τον οποίο υποδύεται ο Neil-Patrick Harris, και ένας νεαρότερος Morpheus, στο ρόλο του οποίου βρίσκουμε τον Yahya Abdul-Mateen II.

Video Duration
2:53


Στην αρχή του trailer βλέπουμε τον Neo σε ραντεβού με τον ψυχολόγο του να αναρωτιέται «Am I crazy?». Λίγο αργότερα θα τον δούμε να παίρνει τα φάρμακά του, τα οποία είναι μπλε χάπια. Όπως φαίνεται, ο Neo δεν έχει αναμνήσεις από τα συμβάντα των τριών πρώτων ταινιών καθώς δεν θυμάται την Trinity όταν τη συναντά σε ένα καφέ. Ζει μέσα στον εικονικό κόσμο του Matrix, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Όταν ο Morpheus θα του προσφέρει το κόκκινο χάπι λέγοντάς του πως ήρθε η ώρα να πετάξει, θα θέσει σε κίνηση τα γεγονότα της νέας ταινίας.

Τα χαρακτηριστικά που έκαναν τις πρώτες ταινίες τόσο επιτυχημένες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το Resurrections. Kung fu, σφαίρες που σταματούν στον αέρα, σκηνές καταδίωξης, και μεγάλες εκρήξεις, υπάρχουν όλα στα trailer. Επιπλέον, το trailer είναι γεμάτο από μικρές λεπτομέρειες που οι μεγάλοι fans του Matrix πρόσεξαν σίγουρα, όπως η μαύρη γάτα στο γραφείο του ψυχολόγου και το βιβλίο «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων».

Το trailer κλείνει με την ατάκα «After all these years, to be going back to where it all started... back to the Matrix». Πότε θα επιστρέψουμε στο Matrix; Η νέα ταινία The Matrix: Resurrections αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στα τέλη Δεκεμβρίου.