Το Mythic Quest ανανεώθηκε για 3η και 4η σεζόν στο Apple TV+

Περίληψη: Θέλεις κι άλλο Mythic Quest; Θα το έχεις! Η Apple ανακοίνωσε πως η αγαπημένη κωμική σειρά θα αποκτήσει δύο σεζόν ακόμα.

Το Apple TV+ δεν έχει τον τεράστιο κατάλογο περιεχομένου άλλων υπηρεσιών streaming, όμως, είναι γεμάτο με εξαιρετικά ποιοτικές παραγωγές. Μία από αυτές είναι και η κωμική σειρά Mythic Quest, η οποία ολοκλήρωσε φέτος τη δεύτερη σεζόν της. Αν είναι και εσύ fan της σειράς σου έχουμε καλά νέα. Το Mythic Quest συνεχίζεται και θα δημιουργηθούν δύο ακόμα σεζόν!

Τα νέα ανακοίνωσε πρόσφατα η Apple, με ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο στον επίσημο Twitter λογαριασμού του Apple TV. Στο βίντεο του tweet βλέπουμε τον δημιουργό και πρωταγωνιστή της σειράς Rob McElhenney, να ανακοινώνει την ανανέωση του Mythic Quest για 3η και 4η σεζόν στον Anthony Hopkins, ο οποίος ήταν αφηγητής σε ένα από τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Στο βίντεο εμφανίζεται και ο Jason Sudeikis, τον οποίο έχουμε λατρέψει στο ρόλο του Ted Lasso, κεντρικού χαρακτήρα της ομώνυμης σειράς που προβάλλεται επίσης στο Apple TV+.

Στο Mythic Quest ακολουθούμε την καθημερινότητα σε ένα studio δημιουργίας video games. Το Mythic Quest είναι το δημοφιλέστερο MMORPG στον κόσμο της σειράς και η ομάδα πίσω από αυτό βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής μας. Στο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον Rob McElhenney, τον οποίο ίσως γνωρίζεις από το It’s Always Sunny in Philadelphia. Η ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν μας άφησε με πολλά ανοιχτά ερωτήματα για το μέλλον των χαρακτήρων της σειράς, οπότε η ανανέωσή της για ακόμα δύο σεζόν είναι σίγουρα μία πολύ ευχάριστη είδηση για τους fans.

Και σίγουρα οι fans είναι πολλοί. Στο Rotten Tomatoes, αυτή τη στιγμή η σειρά έχει 85% ποσοστό «φρεσκάδας», βάσει των σχολίων του κοινού. Η άποψη των κριτικών είναι ακόμα πιο θετική, με το αντίστοιχο σκορ στο RT να φτάνει το 97%. Αν ψάχνεις για νέα κωμωδία και δεν έχεις ακόμα δει το Mythic Quest, τότε σίγουρα αξίζει να το βάλεις στη watch list σου. Αν πάλι έχεις δει ήδη τις 2 πρώτες σεζόν και περίμενες να μάθεις την ημερομηνία πρεμιέρας της επόμενης τότε θα σε απογοητεύσουμε. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να για γνωρίζουμε κάτι τέτοιο. Όταν έχουμε νεότερα θα σε ενημερώσουμε όμως, γι’ αυτό μείνε συντονισμένος στο Public Blog.