Νέο έτος με ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες στο Netflix για τον πρώτο μήνα του χρόνου

Περίληψη: Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πολλές εκπλήξεις από το Netflix για το πρώτο μισό του Ιανουαρίου.

Το νέο έτος σηματοδοτεί μια νέα αρχή με πολλούς από εμάς να θέτουμε νέους στόχους ή να αναθεώρουμε τη χρονιά που πέρασε και να βάζουμε νέες βάσεις για αυτήν που έρχεται. Αποδεσμευόμαστε από κάποιες συνήθειές μας, υιοθετούμε καινούργιες ή διατηρούμε και κάποιες... ανεκτίμητες παλιές! Όσες χρονιές και αν περάσουν, το Netflix θα είναι στη ζωή μας η #1 επιλογή όταν θα χρειαζόμαστε αυτές τις λίγες στιγμές χαλάρωσης αγκαλιά με το laptop ή το κινητό μας ή ξαπλωμένοι στον καναπέ με την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι έτοιμοι για ατελείωτες ώρες παρακολούθησης στην τηλεόρασή μας. Και αφού σε βάλαμε στο σωστό «new year's resolutions» mood, πάμε να δούμε μαζί τι μας περιμένει για το πρώτο μισό του πρώτου μήνα του χρόνου. Netflix κάνε το 2022 να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Video Duration
2:12

Σειρές 

Είσαι πιο πολύ... της σειράς; Κάτσε αναπαυτικά γιατί στο νέο έτος, οι νέες κυκλοφορίες του Netflix θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα! Ξεκινάμε, λοιπόν, πρώτη μέρα του χρόνου με την τρίτη σεζόν της «The Hook Up Plan». Η Έλσα, η Σαρλότ κι η Μιλού θα δοκιμάσουν τη φιλία τους και μαζί με αυτήν και πολλές νέες προκλήσεις. Στις 6 Ιανουαρίου επιστρέφει η «The Club» με το δεύτερο part και αναμένουμε να δούμε την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που λύνει το μυστήριο για την ενοχή της Ματίλντα. 10 Ιανουαρίου ετοιμάσου για την τρίτη σεζόν της «Undercover» όπου ο Μπομπ αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να ξεσκεπάσει έναν σπιούνο της αστυνομίας, αλλά ο Φέρι Μπάουμαν είναι και πάλι μπροστά του!

Τέλος, στις 14 Ιανουαρίου θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα από τρεις επιλογές ή... και τις τρεις - λέμε τώρα! Πρώτη επιλογή η τρίτη σεζόν της σειράς «After Life», όπου τελικά το κενό που άφησε η μακαρίτισσα γυναίκα του Τόνι ίσως και να μην μπορεί να το καλύψει. Δεύτερη επιλογή η «The House» όπου μιλάμε για μια εκκεντρική μαύρη κωμωδία που σκηνοθετούν κορυφαία ταλέντα από τον χώρο των ανεξάρτητων κινουμένων σχεδίων stop-motion. Τρίτη επιλογή η «Archive 81» με πρωταγωνιστή έναν αρχειονόμο όπου προσλαμβάνεται για να αποκαταστήσει μια συλλογή ταινιών και καταλήγει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό!

Video Duration
2:41

Ταινίες

Οι ταινίες του έτους ξεκινάνε από τις 5 Ιανουαρίου και για το πρώτο μισό του μήνα θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε τέσσερις. Πρώτα έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix η ταινία «Four to Dinner», μια αισθηματική κομεντί που θίγει την έννοια της αδελφής ψυχής. Τέσσερις ελεύθεροι φίλοι κάνουν διάφορους συνδυασμούς σχέσεων. Ακριβώς την επόμενη μέρα μπορείς να απολαύσεις την «The Wasteland», με την ήρεμη ζωή μιας οικογένειας ξεκομμένης από την υπόλοιπη κοινωνία να αναστατώνεται επικίνδυνα. Στις 7 Ιανουαρίου θα γίνει διαθέσιμη η ταινία «Mother/Android», με μια νεαρή έγκυο και τον φίλο της να ψάχνουν για ασφαλές καταφύγιο μετά από μια βίαιη εξέγερση ανδροειδών. Τέλος, στις 11 Ιανουαρίου θα μιλήσουμε για τη μητέρα, αφού αξίζει να δεις την «Dear Mother», με τον Ζαν-Λουί να πρέπει να αντιμετωπίσει το οιδιπόδειό του και να κάνει στη μητέρα του ένα αδιανόητο ερώτημα. 

Video Duration
1:40

Παιδικά

Αρκετές ημέρες αναμονής και... αποχής και για τους μικρούς μας φίλους. Ήρθε η στιγμή της επιστροφής, όμως και το Netflix έχει φροντίσει την ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες! Πάμε να δούμε τις 3 νέες κυκλοφορίες παιδικών που μας επιφυλάσσει για το ξεκίνημα του 2022. 4 Ιανουαρίου έρχεται η «Action Pack» με τα ηρωικά παιδιά της Ακαδημίας Δράσης να συνεργάζονται για να πολεμήσουν τους κακούς βάζοντας την καρδία τους και τις υπερδυνάμεις τους. Στις 7 Ιανουαρίου ο Τζόνι και ο Ντούκι μπλέκουν σε μια σειρά από εξωφρενικές περιπέτειες που ξεφεύγουν από το σχέδιο. Μιλάμε φυσικά για τη δεύτερη σεζόν της «Johnny Test». Στις 14 Ιανουαρίου η νέα κυκλοφορία της ψυχαγωγικής πλατφόρμας «Riverdance: The Animated Adventure» μας γνωρίζει τον Ιρλανδό Κίγκαν και την Ισπανίδα φίλη του, Μόγια, που μαθαίνουν να χορεύουν μέσα από τον κίνδυνο και την απόγνωση μαζί με μαγικά πνεύματα ελαφιού. 

Ελπίζουμε να σημείωσες αυτά που σου έκαναν το... κλικ και το 2022 να ξεκινήσει για εσένα με χαρά, χαλάρωση και ψυχαγωγία από την αγαπημένη μας πλατφόρμα. Ραντεβού στο Public Blog για να μάθεις πρώτος όλες τις νέες αφίξεις του Netflix και για τον υπόλοιπο Ιανουάριο!