Netflix αλλιώς: οι αφανείς σειρές που πρέπει να δεις!

Περίληψη: Σίγουρα ξέρεις όλες τις hot σειρές του Netflix. Μέσα στις παραγωγές του, όμως, υπάρχουν και... κρυμμένα διαμάντια - τα βρήκαμε, τα είδαμε και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Ε ναι, λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε τα blockbusters του Netflix. Δύσκολο να μην έχεις ακούσει έστω για το Witcher, το Umbrella Academy, το Russian Doll, τα ολοκαίνουρια Star Trek Picard και Discovery ή τα κλασικά πλέον Stranger Things ή Black Mirror. Μέσα στον καταιγισμό, όμως, είναι πολύ εύκολο να σου ξεφύγουν κάποιες καλές σειρές. Ψάχνοντας ξανά και ξανά τις λίστες του, ανακαλύψαμε ότι Netflix έχει αρκετές πολύ καλές παραγωγές, που δεν έχουν γίνει γνωστές - γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ!

 Πάμε να τις δούμε!

The OA

Video Duration
1:41


Η σειρά είναι μια άκρως απολαυστική σύμπλεξη sci-fi, φαντασίας, μυστηρίου και δράματος. Η ιστορία της έχει ως εξής: μια κοπέλα, εξαφανισμένη για επτά χρόνια, επανεμφανίζεται. Μόνο που, όταν εξαφανίστηκε, ήταν τυφλή. Τώρα πλέον δεν είναι! Και ενώ κάποιοι θεωρούν την αλλαγή αυτή «θαύμα», κάποιοι άλλοι φοβούνται! Μήπως έχουν δίκιο;

IMDB: 7.9

Derry Girls

Video Duration
4:30


Βόρεια Ιρλανδία, αρχές του 1990. Μέσα στις πολιτικές ταραχές και τον χαμό της εποχής, η σειρά εξιστορεί τις σπαρταριστές ιστορίες μιας 16χρονης κοπέλας, των φίλων της και της οικογένειάς της. Ναι... παρά το τραγικό setting, δεν είναι δράμα, είναι κωμωδία!

IMDB: 8.4

Anne with an E

Video Duration
1:59


Εδώ έχουμε τη μεταφορά του βιβλίου «Η Άννα της χαράς» (Anne of Green Gables), βασισμένη στη γνωστή ιστορία: 19ος αιώνας, ορφανό κορίτσι υιοθετείται από οικογένεια που ήθελε… αγόρι. Ψάχνει να βρει τον εαυτό της, τη θέση της στον κόσμο και, μαζί με αυτά, την αγάπη.

IMDB: 8.6

A Series of Unfortunate Events

Video Duration
2:33


Η πασίγνωστη ιστορία της σειράς βιβλίων του Lemony Snicket μεταφέρεται στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστή τον επίσης πασίγνωστο Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother). Παρά το γεγονός πως δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία, η σειρά είναι αξιόλογη και προσφέρει μια μοναδική οπτική στην ιστορία του βιβλίου.

IMDB: 7.8

The End of the F***ing World

Video Duration
0:57


Απίστευτη κωμωδία! Αν δεν σε έπεισε το trailer... Ο James και η Alyssa είναι 17 χρόνων. Ο ένας πιστεύει πως είναι ψυχοπαθής (ίσως και δολοφόνος). Η άλλη είναι cool, πολύ cool, και ως τέτοια, μονίμως σε «κατάθλιψη». Κάνουν «κλικ» ο ένας στον άλλο και ξεκινάνε προς αναζήτηση του βιολογικού πατέρα του James. Μόνοι τους. Στον δρόμο!

IMDB: 8.1

Sense8

Video Duration
1:15


Ακόμα μια sci-fi-ά με ολίγον μυστήριον. Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα οκτώ ατόμων από όλη την υφήλιο, οι οποίοι ξαφνικά... συνδέονται και μπορούν να «διαβάσουν» ο ένας τις σκέψεις του άλλου. Εκτός του ότι πρέπει να έρθουν σε επαφή για να μάθουν πώς έγινε αυτό, υπάρχει και ένα ακόμα εμπόδιο: τους καταδιώκουν όσοι τους βλέπουν ως απειλή!

IMDB: 8.3

Dracula

Video Duration
1:46


Τελευταία μα όχι έσχατη, αυτή η σειρά είναι αρκετά καινούργια, οπότε έχει ακόμη χρόνο να γίνει πασίγνωστη. Πρόκειται για νέα «ερμηνεία» του γνωστού βιβλίου του Bram Stoker, με τον γνωστό Κόμη της Τρανσυλβανίας να πηγαίνει μια βόλτα στο Λονδίνο του 1897 για ένα... τονωτικό ποτάκι. Αίμα, πολύ αίμα!

IMDB: 6.8

Έχεις κι εσύ αγαπημένες σειρές στο Netflix, που έχουν περάσει απαρατήρητες;