Το Netflix δοκιμάζει δωρεάν συνδρομητικό μοντέλο στην Κένυα

Περίληψη: Ένα ενδιαφέρον πείραμα επιχειρεί το Netflix με την προσφορά δωρεάν συνδρομής. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες.

Το Netflix, η διασημότερη streaming υπηρεσία, έχει αναβαθμίσει την ψυχαγωγία μας και έχει δημιουργήσει μια νέα ανάγκη στην καθημερινότητά μας. Ο μεγαλύτερος ιστότοπος ψυχαγωγίας στο διαδίκτυο κατά καιρούς προσθέτει νέες υπηρεσίες στη «λίστα» του και συνεχώς εμπλουτίζει τους καταλόγους του με νέες σειρές, ταινίες, tv shows και άλλα. Τώρα, σειρά έχει ένα νέο πείραμα που εκτιμάει ότι θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην ανάδειξή του.  

Η νέα υπηρεσία του Netflix είναι το δωρεάν πακέτο παρακολούθησης που ξεκίνησε να προσφέρει στους συνδρομητές της στην Κένυα. Το δωρεάν συνδρομητικό μοντέλο δεν θα περιέχει διαφημίσεις ούτε κρυφές χρεώσεις. Η σύνδεση θα γίνεται μόνο με την επιβεβαίωση του χρήστη είναι άνω των 18 ετών και με την καταχώρηση ενός email και ενός κωδικού πρόσβασης.

Τη δωρεάν εμπειρία ψυχαγωγίας μέσω του Netflix θα έχουν μόνο οι χρήστες Android συσκευών και το πείραμα θα ολοκληρωθεί μέσα σε μερικές εβδομάδες. Οι χρήστες επίσης, δεν θα μπορούν να κατεβάζουν τα επεισόδια ώστε να τα παρακολουθούν offline. Στόχος της εταιρείας είναι, όσοι δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χωρίς χρέωση συγκεκριμένες επιλογές ώστε να προχωρήσουν μετέπειτα σε μια συνδρομή επι πληρωμή και να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους.

Η ανακοίνωση του Netflix για τη νέα υπηρεσία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ Netflix - και αρκετοί στην Κένυα δεν το έχουν κάνει - αυτή είναι μια ευκαιρία να ζήσετε όσα σας προσφέρουμε. Και αν σας αρέσει αυτό που θα δείτε είναι εύκολο να την αναβαθμίσετε χρησιμοποιώντας μια από τις προσφορές μας επί πληρωμή ώστε να μπορείτε να δείτε τις ταινίες, τις σειρές και τα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση και το laptop». Σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, το Netflix επενδύει περισσότερο σε νέες αγορές λόγω της αύξησης του ανταγωνισμού στις Η.Π.Α. και σε άλλες κορεσμένες αγορές. Επιθυμεί να αντισταθμίσει το αποτέλεσμα και δεν αποκλείεται το δωρεάν συνδρομητικό πακέτο να το δούμε και σε άλλες περιοχές στο μέλλον.

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις νέες εξελίξεις και... τα δωρεάν συνδρομητικά μοντέλα σε αγαπημένες πλατφόρμες ψυχαγωγίας!