#NetflixandChill May Edition: Τι θα δούμε αυτόν τον μήνα;

Περίληψη: Οι δύο πρώτες εβδομάδες του Μαΐου στο Netflix έχουν κυκλοφορίες για όλους. Πάμε να γνωρίσουμε όλα όσα προστέθηκαν ή θα προστεθούν!

Ο Μάιος, όπως και κάθε μήνας σχεδόν, ξεκίνησε με δυνατές κυκλοφορίες στο Netflix. Αυτό σημαίνει ότι και τις επόμενες ημέρες η αγαπημένη μας δραστηριότητα θα είναι να «λιώσουμε» στο streaming. Πριν ανοίξεις κι εσύ την εφαρμογή στο smartphone ή την smart TV σου, τσέκαρε παρακάτω ποιες είναι οι νέες προσθήκες που περιμένουμε, για να δεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο!

Ο μήνας ξεκίνησε με το δεύτερο μέρος της βιογραφικής δραματικής σειράς Selena, η οποία αποτελεί τη μεταφορά της ζωής της τραγουδίστριας Selena στη μικρή οθόνη. Αν έχεις δει το πρώτο μέρος, τότε κατάλαβες ήδη για τι μιλάμε. Αν όχι, τότε να σου πούμε ότι η σειρά περιστρέφεται γύρω από την ιστορία της τραγουδίστριας Selena, η οποία κατέκτησε την αμερικανική μουσική σκηνή στις αρχές των 90s. Το Selena: The Series Part 2 έκανε πρεμιέρα στις 4 Μαΐου.

Video Duration
2:43


Λίγες ημέρες αργότερα, στις 7 Μαΐου, οι streaming επιλογές αυξήθηκαν, καθώς έκαναν πρεμιέρα η σειρά Jupiter's Legacy και η ταινία Monster. Το Jupiter's Legacy είναι μια σειρά για υπερήρωες διαφορετική από τα συνηθισμένα. Σε αυτή οι υπερήρωες υπάρχουν επί χρόνια και τώρα έφτασε η ώρα για την «παλιά φρουρά» να δώσει τη θέση της στη νέα γενιά. Η μετάβαση αυτή δεν θα είναι ομαλή. Το Monster καταπιάνεται με πιο ρεαλιστικά και δύσκολα ζητήματα. Όταν ένας έφηβος βρίσκεται μπλεγμένος σε μια υπόθεση θανατηφόρας ληστείας, θα πρέπει να παλέψει για την αθωότητά του ενάντια σε ένα δικαστικό σύστημα που φαίνεται ότι τον έχει ήδη καταδικάσει.

Μια δικαστική απόφαση είναι η έμπνευση και για το Οι Γιοι του Σαμ: Ο Δρόμος προς το Σκοτάδι. Η νέα μίνι σειρά του Netflix ξεκίνησε να προβάλλεται στις 5 Μαΐου και το αντικείμενο της είναι ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος David Berkowitz. Η μίνι σειρά-ντοκιμαντέρ εξερευνά την υπόθεση από την σκοπιά του δημοσιογράφου Maury Terry, ο οποίος την ακολούθησε στενά και έχει εκδώσει βιβλίο σχετικά με αυτή.

Video Duration
2:00


Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου συνεχίζει το ίδιο δυναμικά με την πρώτη. Από πλευράς σειρών, στις 12 Μαΐου κάνει πρεμιέρα το The Upshaws με την πρώτη του σεζόν ενώ δύο ημέρες αργότερα, στις 14 Μαΐου, θα προστεθεί στην πλατφόρμα η τρίτη σεζόν του Haunted. Η μεγαλύτερη πρεμιέρα σειράς, όμως, δεν είναι άλλη από αυτή του αναπάντεχου hit ❤️☠️🤖 (ή LOVE DEATH + ROBOTS αν προτιμάς). Η animated ανθολογία επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της στις 14 Μαΐου, η οποία θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Γεμάτο και από ταινίες είναι το «ρόστερ» της δεύτερης εβδομάδας του Μαΐου στο Netflix. Στις 12 του μήνα θα μπορείς να δεις το Oxygen, ένα θρίλερ στο οποίο μια γυναίκα ξυπνά σε έναν θάλαμο κρυοσυντήρησης χωρίς να θυμάται τίποτα. Την ίδια μέρα μπορείς να δεις επίσης την ταινία Ο Χορός των 41, η οποία εξιστορεί το χρονικό ενός σκανδάλου και έχει βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα. Στις 14 Μαΐου έχουμε την προσθήκη δύο ακόμα original ταινιών στην πλατφόρμα. Αυτές είναι το The Woman in the Window και το I Am All Girls.

Video Duration
1:49


Εκτός από original περιεχόμενο, ο Μάιος στο Netflix φέρνει και πολλές αγαπημένες ταινίες από άλλα studio. Την Πρωτομαγιά προστέθηκαν στην πλατφόρμα οι ταινίες Το Κάλεσμα και Το Κάλεσμα 2. Την Κυριακή 9 Μαΐου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix και το Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino. Η ταινία προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2019, πήρε δύο Όσκαρ και σύντομα θα μπορείς να τη stream-άρεις από την άνεση του σαλονιού σου.

Το Netflix δεν ξέχασε ούτε τους μικρούς τους θεατές και φρόντισε η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου να περιλαμβάνει και μία σειρά κινουμένων σχεδίων που περίμεναν πολλά παιδιά. Στις 5 Μαΐου προστέθηκε στο Netflix η δεύτερη σεζόν από τη σειρά Το Σκουπιδιάρικο.

Video Duration
2:03


Μέσα στον μήνα θα έχουμε και προβολές για τις οποίες ανυπομονούμε αλλά δεν έχουμε ακόμα επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Μία από αυτές είναι το Mad for Each Other, η ιστορία δύο ανθρώπων που επισκέπτονται τον ίδιο ψυχίατρο και πέφτουν συνεχώς ο ένας πάνω στον άλλο. Μία ακόμα από τις «Έρχεται το Μάιο» σειρές είναι το Ragnarok. Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν, η οποία δεν θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του μήνα -δυστυχώς- αλλά θα φτάσει στις οθόνες μας στις 27 Μαΐου.

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μαθαίνεις τι παίζει στο Netflix κάθε εβδομάδα!