Νοέμβριος με Netflix / Τι θα δούμε το πρώτο μισό του μήνα;

Περίληψη: Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος streaming και αυτό γιατί το Netflix φέρνει πλούσιο νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα αυτό το μήνα. Δες παρακάτω τι έρχεται!

Ο Νοέμβριος έφτασε και το Netflix φροντίζει να μας παρέχει τις καλύτερες δικαιολογίες για να μείνουμε σπίτι και να λιώσουμε στο streaming! Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα προστίθεται στην πλατφόρμα περιεχόμενο για όλους. Κι αν δεν μπορείς να αποφύγεις την έξοδο με τίποτα, δεν πειράζει, ξεκίνα το streaming από το smartphone σου όπου κι αν βρεθείς. Τι λες, πάμε να δούμε τι έρχεται στο Netflix το επόμενο διάστημα;

Σειρές

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Νοεμβρίου στο Netflix ξεκινά στις 5 Νοεμβρίου. Η πρώτη Παρασκευή του μήνα έχει πέντε νέες σειρές/σεζόν για να διαλέξεις. Πιο σημαντική προσθήκη της ημέρας αναμένεται να είναι η 3η σεζόν του Narcos: Mexico, στην οποία νέοι αρχηγοί καρτέλ προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα ολοένα και πιο βίαιο κλίμα, αλλά και εν μέσω πολιτικών αναταραχών. Την ίδια μέρα θα δούμε επίσης την 5η σεζόν του Big Mouth και τις νέες σειρές The Club, Gloria και τη μίνι σειρά μίας σεζόν The Unlikely Murderer.

Video Duration
2:23


Από το πρόγραμμα του Νοεμβρίου ξεχωρίζει επίσης η πρεμιέρα της σειράς Arcane στις 6 Νοεμβρίου. Αυτή είναι μία anime σειρά που τοποθετείται στο σύμπαν του δημοφιλούς παιχνιδιού League of Legends. Η σειρά αποτελείται από 3 «πράξεις» και κάθε μία έχει τρία επεισόδια. Στις 6 Νοεμβρίου θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο και στις 13 και 20 Νοεμβρίου θα προστεθούν το 2ο και 3ο επεισόδιο της πρώτης πράξης. Το πρώτο δεκαπενθήμερο στο Netflix ολοκληρώνεται με τη δεύτερη σεζόν του Gentrified, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 10 Νοεμβρίου, και το Lies & Deceit, την ισπανική σειρά θρίλερ που κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου.

Ταινίες

Όπως κάθε μήνα, έτσι και το Νοέμβριο θα έχουμε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές του Netflix να γεμίζουν τις οθόνες μας. Ο μήνας, όμως, ξεκινά με μία αγαπημένη ταινία που δεν είναι παραγωγής Netflix. Από την πρώτη Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμη στο Netflix η αγαπημένη ταινία Το ημερολόγιο, με τους Rachel McAdams και Ryan Gosling. Η πρώτη Netflix ταινία που θα δούμε είναι το The Harder They Fall στις 3 Νοεμβρίου, ένα western με κεντρικό θέμα την εκδίκηση. Στις 5 Νοεμβρίου δύο ακόμα ταινίες του Netflix μπαίνουν στο πρόγραμμα. Η πρώτη είναι το Yara, μία true-crime ταινία γύρω από την εξαφάνιση ενός 13χρονου κοριτσιού στην Ιταλία και την προσπάθεια ενός εισαγγελέα να βρει την αλήθεια. Η δεύτερη είναι το Love Hard, μία ρομαντική κωμωδία για έναν έρωτα μέσω ίντερνετ, η οποία μας βάζει από τώρα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Video Duration
3:10


Η χριστουγεννιάτικη διάθεση συνεχίζεται με το Father Christmas Is Back, μία νέα βρετανική κωμωδία που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου και αφορά τέσσερεις αδερφές που τα φετινά Χριστούγεννα θα συναντήσουν ξανά μετά από χρόνια τον πατέρα τους. Η επόμενη ταινία που έρχεται στο Netflix μας πάει πίσω στο χρόνο, στη Νέα Υόρκη του 1920. Αυτό είναι το Passing, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου. Μία ημέρα αργότερα, στις 11 Νοεμβρίου έρχεται το 7 Prisoners, το οποίο ακολουθεί τη ζωή ενός 18χρονου που προσπαθεί να παρέχει μία καλύτερη ζωή για την οικογένειά του αλλά βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα πολύ επικίνδυνο κύκλωμα. Η μεγαλύτερη πρεμιέρα του Netflix για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη, όμως, δεν είναι άλλη από το Red Notice που έρχεται στις 12 Νοεμβρίου. Στη νέα ταινία δράσης πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Ryan Reynolds and Gal Gadot.

Ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμα του Netflix για τον Νοέμβριο. Το πρώτο ντοκιμαντέρ του μήνα θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 4 Νοεμβρίου και είναι το Catching Killers, μία σειρά 10 επεισοδίων γύρω από αληθινά εγκλήματα και τους ανθρώπους που έφτασαν στη λύση τους. Στις 10 Νοεμβρίου θα δούμε και το Animal, μία σειρά ντοκιμαντέρ για τα πιο εντυπωσιακά ζώα του πλανήτη μας.

Video Duration
1:37


Παιδικά

Από τον προγραμματισμό του Netflix δεν λείπει και το περιεχόμενο για παιδιά. Μόνο που στο πρώτο δεκαπενθήμερο οι επιλογές είναι περιορισμένες σε μόλις μία. Στις 2 Νοεμβρίου θα προστεθεί στην πλατφόρμα η δεύτερη σεζόν της σειράς κινουμένων σχεδίων Ρίντλεϊ Τζόουνς: Η Προστάτιδα του Μουσείου.

Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου προβλέπεται να είναι ακόμα πιο γεμάτο. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μένεις πάντα ενημερωμένος για το τι νέο παίζει στο Netflix.