O Paul Dano θα υποδυθεί τον Riddler στη νέα ταινία Batman!

Περίληψη: Η επερχόμενη ταινία Batman βρήκε τον... Riddler της! Ο σκηνοθέτης Matt Reeves βρήκε στο πρόσωπο του Paul Dano τον άνθρωπο που θα ενσαρκώσει τον αινιγματικό κακό.

Η εποχή του Ben Affleck ως Batman τελείωσε και η Warner Bros ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη γενιά ταινιών με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο νυχτερίδα. Στο τιμόνι του νέου εγχειρήματος βρίσκεται ο Matt Reeves, ο οποίος θα σκηνοθετήσει το «The Batman». Τα πρώτα κομμάτια του παζλ είναι ήδη στη θέση τους και τώρα προστέθηκε ακόμα ένα, αυτό του κακού της ιστορίας. Στη νέα ταινία Batman ανταγωνιστής του σκοτεινού ιππότη θα είναι ο Riddler, τον οποίο θα υποδυθεί ο Paul Dano.

Τα νέα της προσθήκης του Paul Dano στο cast μοιράστηκε ο Matt Reeves μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Με ένα tweet, που αναφέρει απλώς «#EdwardNashton» (ένα από τα ονόματα του Riddler στα κόμικς της DC) και συνοδεύεται από ένα μικρό gif με τον ηθοποιό, μάθαμε όλοι τον επόμενο μεγάλο κακό της Γκόθαμ. Τον Paul Dano μπορεί να τον αναγνωρίζεις από τους ρόλους του στις ταινίες There Will Be Blood και 12 Years a Slave.

Ο Riddler-Paul Dano θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Robert Pattinson, ο οποίος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα ενσαρκώσεις τον Bruce Wayne στη μεγάλη οθόνη. Στο cast συναντάμε επίσης την Zoë Kravitz ως Catwoman και τον Jeffrey Wright ως επιθεωρητή Gordon. Σύμφωνα με φήμες, ο ρόλος του Riddler είχε προταθεί αρχικά στον Jonah Hill, πριν καταλήξει τελικά στον Paul Dano.

Η επερχόμενη ταινία «The Batman» αναμένεται στις αίθουσες το 2021. Συγκεκριμένα η Warner έχει ανακοινώσει πως η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 25 Ιουνίου 2021. Η ταινία βρίσκεται σε προ-παραγωγικό στάδιο και τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, οπότε δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή λεπτομέρειες για την πλοκή της. Όταν μάθουμε περισσότερα για το επόμενο Batman, να είσαι σίγουρος ότι θα σε ενημερώσουμε, γι’ αυτό μείνε συντονισμένος στο Public Blog!