Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης διαλέγει Χριστουγεννιάτικα δώρα στο Public!

Περίληψη: Κάνε βόλτα στο Public μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και δες τι δώρα διάλεξε για το βράδυ της πρωτοχρονιάς!

Το κρύο έφτασε πάνω στην ώρα για να καταλάβουμε, επιτέλους, Χριστούγεννα! Ναι, το γνωρίζουμε πολύ καλά πως όσοι από εσάς είστε φανατικοί οπαδοί του καλοκαιριού, του μαγιώ και της παραλίας, θα μας κοιτάτε με μισό μάτι μουρμουρίζοντας. Υπάρχουν, όμως, και οι οπαδοί του χειμώνα, του κρύου και του χιονιού, οι οποίοι θέλουν… white Christmas! Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, όμως, δε γίνεται να έχεις Χριστούγεννα με λιακάδα και 25°C, πρέπει να το παραδεχτείς. Τι είμαστε, τίποτα… Αυστραλοί; Εδώ τα Χριστούγεννα θέλουν κρύο, τζάκι και χουχούλιασμα. Κι αν ρίξει και λίγο χιόνι, τόσο το καλύτερο! Και πάνω από το αναμμένο τζάκι, οι κάλτσες οι οποίες περιμένουν να τις γεμίσεις δώρα – και για τα πιο ογκώδη, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Για αυτό το λόγο ακριβώς φωνάξαμε και τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη! Όχι για να βάλει τα δώρα του κάτω από το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά για να διαλέξει τα δώρα που θα δώσει στους δικούς του αγαπημένους και να μας εξηγήσει και το σκεπτικό πίσω από αυτά, για να… τα αντιγράψουμε στεγνά και χωρίς τύψεις!

Δες το βίντεο και τα λέμε πιο κάτω!

Video Duration
2:33

Τώρα λοιπόν που το είδες, πήρες ιδέες; Για πες, για πες! Εμείς πάντως όλο και κάτι σκεφτήκαμε. Το Public είναι γεμάτο από δώρα για όλους! Μικρούς, μεγάλους, γονείς, παιδιά, συγγενείς, φίλους, για εμάς τους ίδιους… για κάθε ηλικία και κάθε γούστο! Λοιπόν, πέρνα μια βόλτα από το κοντινότερό σου Public ή απλά μπες στο public.gr και θα βρεις όλα αυτά που σκέφτηκες, αλλά και περισσότερα που ούτε καν σκέφτηκες! Χρόνια πολλά!