Οι εξορμήσεις της άνοιξης θέλουν τα gadgets τους!

Περίληψη: Η άνοιξη μάς έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ! Αν το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδεων περιλαμβάνει εκδρομή, σιγουρέψου ότι έχεις ό,τι χρειάζεσαι!

Η αργία της Καθαρής Δευτέρας ήταν μόνο η αρχή. Η άνοιξη είναι εδώ, μαζί της και οι πρώτες εξορμήσεις με την πρώτη ευκαιρία. Πριν, όμως, ξεκινήσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο περιπέτεια και δράση στην εξοχή, βεβαιώσου ότι έχεις προετοιμαστεί σωστά: εξοπλίσου με τα καλύτερα gadgets για ατελείωτη διασκέδαση!

Βόλτες και πάλι βόλτες! Ανέβα επάνω στο ηλεκτρικό σου scooter και θα φτάσεις πανεύκολα, γρήγορα και οικολογικά όπου κι αν χρειάζεται να βρεθείς. Οι χαλαρές βόλτες ξεκινούν με το πατίνι Urbanglide Escooter Ride 61S, το οποίο ταξιδεύει με 20km/h και έχει αυτονομία 15km. Για να φτάσεις ακόμα πιο γρήγορα στον προορισμό σου, «καβάλησε» το Skateflash Up, που «τερματίζει» στα 35km/h. Αν πάλι η μέγιστη ταχύτητα δεν σε απασχολεί τόσο, αλλά θες μεγάλη αυτονομία, το Xiaomi Mi Electric Scooter είναι αυτό που χρειάζεσαι, καθώς μπορεί να καλύψει απόσταση 30 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση!

Και περνάμε σε... μεγαλύτερα παιχνίδια και συγκεκριμένα drones! Με το DJI Mavic Air μπορείς να τραβήξεις εντυπωσιακά 4K πλάνα και φωτογραφίες 12MP από ψηλά, για να καταγράψεις κάθε περιπέτεια!

Ε, να μη ξεχάσουμε τη μουσική, γιατί χωρίς αυτή εκδρομή δεν γίνεται! Πώς θα την πάρεις παντού μαζί σου; Μα φυσικά με ένα Bluetooth ηχείο! Αν προτιμάς να κρατήσεις τη μουσική για εσένα, τότε χρειάζεσαι τα ασύρματα ακουστικά Creative Outlier SXFI. Διαθέτουν κορυφαίο ήχο και ποιότητα κατασκευής, ενώ η αυτονομία των 39 ωρών σημαίνει πως όλο το τριήμερο δεν θα χρειαστούν ούτε μία φόρτιση.

Με τόσο gadgets που θα έχεις μαζί σου, είναι κρίμα να ξεμείνεις από μπαταρία! Επίλεξε ένα powerbank SBS, το οποίο θα βρεις με έκπτωση 30%. Πού θα χωρέσουν όλα αυτά; Σε ένα άνετο και πρακτικό backpack.

Τέλος, όσο εσύ θα περιπλανιέσαι «εκτός έδρας», μπορείς να έχεις τον νου σου στο σπίτι ανά πάσα στιγμή! Με την ασύρματη κάμερα Ezviz Mini O θα παρακολουθείς οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο, ενώ η Ezviz EzTube C3C μπορεί να τοποθετηθεί πανεύκολα και σε εξωτερικούς χώρους!

Αν τα έχεις όλα αυτά, τότε είσαι πανέτοιμος να αναχωρήσεις! Αν πάλι κάτι σου λείπει, έλα μια βόλτα από το από το κοντινότερο Public και θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι!